Taciz Timci Filiz G. başka okula gönderildi

Güncelleme Tarihi:

Taciz Timci Filiz G. başka okula gönderildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2015 12:37

Antalya Kepez'de, müdür yardımcılığı yaptığı lisede erkek öğrencilerden oluşan bir 'taciz timi' kurdurduğu iddiası ile gündeme gelen Filiz G. için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir açıklama yapıldı. Hakkında idari soruşturma başlatılan Filiz G. il içinde başka bir okulda görevlendirildiği belirtildi. Vali Yardımcısı Hüseyin Ece, Filiz G.'nin görevine Almanca öğretmeni olarak devam edeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "Geçtiğimiz günlerde bazı medya organlarında yer alan “Müdür Yardımcısından Kısa Etekli Öğrencilere Taciz Timi” başlıklı haberlerde gündeme getirilen iddialar üzerine başlatılan idari soruşturma neticelenmiştir.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın talimatıyla Maarif müfettişleri tarafından yürütülen soruşturmada dinlenen öğrenci ve öğretmenlerin verdikleri bilgiler değerlendirilerek, hazırlanan ön-rapor doğrultusunda Kepez İlçesi Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı F. G'nin idarî olarak görevden alınmasına ve il içinde başka bir okula nakledilmesine Valilikçe karar verilmiştir.

Konuyla ilgili soruşturma devam etmekte olup, hazırlanacak nihaî rapora göre Bakanlıkça gereken işlem tesis edilecektir."

Haberin Devamı

Taciz Timci Filiz G. başka okula gönderildi

MÜDÜR YARDIMCILIĞINDAN ÖĞRETMENLİĞE

Antalya Vali Yardımcısı Hüseyin Ece, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Filiz G.'nin Konyaaltı Anadolu Lisesi'ne Almanca öğretmeni olarak görevlendirildiğini söyledi. / Mehmet ÇINAR/ ANTALYA,(DHA)


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!