Hesabı dönemin başbakanı vermeli

Güncelleme Tarihi:

Hesabı dönemin başbakanı vermeli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2015 02:07

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Denizli’de sanatçılarla bir araya geldi. TBMM’nin eski sanat danışmanlarından Ressam Yaşar Çallı, basına kapalı gerçekleşen toplantı öncesi Kılıçdaroğlu’na tablosunu, kentin mimar yazarlarından Süleyman Boz da ‘Denizli Beşelisi’, ‘Çağdaş Kaygılar’ ve ‘Yola Devam’ adlı kitaplarını hediye etti.

Haberin Devamı

Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Danıştay 10’uncu Dairesi’nin fişlemeyle ilgili Başbakanlığı kusurlu bularak tazminat ödemesi kararına ilişkin bir soruyu CHP Lideri, “Bu ülkede hâkimler var demek ki. Şahsıma iftiralar atıldı. Bunun hesabını dönemin başbakanının vermesi lazım” diye yanıtladı. Kılıçdaroğlu, gözaltına alınan gazetecilerle ilgili başka bir soru üzerine ise “Türkiye’de baskı yönetimi var. Gazetecilerin gözaltına alınması, dünyadaki itibarımızı sıfırlar” dedi. Kılıçdaroğlu toplu açılış töreninde ise “Seçimde bütün umudum kadında. İstemek hakkınız, yerine getirmek de boynumun borcu. Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz” dedi.

İşçi kahvaltısı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam Denizli’de üniversite öğrencilerinin uğrak yeri kafelere ziyaretlerde bulundu. Gençlerle tavla oynayıp sohbet eden Kılıçdaroğlu, “Gençlerle beraber olmak dünyanın en güzel şeyi. Keşke hepimiz genç olsak” dedi. Dün sabah saatlerinde de, işadamı Faruk Boyacı’nın sahibi olduğu Nakosan Tekstil’i de ziyaret eden Kılıçdaroğlu, işçilerle birlikte, zeytin, peynir, simit ve çaydan oluşan kahvaltı yaptı. CHP lideri, yanında oturan işçilere “Bu kadar fotoğraf çekiyorlar, ne kadar yayınlanacak, merak ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!