Cumhurbaşkanı Erdoğan 2014: Tweetle işim yok 2015'te ilk tweet: #SigarayaTeslimOlma

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2014: Tweetle işim yok 2015te ilk tweet: #SigarayaTeslimOlma
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2015 16:48

Başbakanlığı döneminde 'Benim tweetle hiç işim yok. Bu kadar boş zamanım yok' diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün ilk 'resmi' tweetini attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk paylaşımını 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla yaptı. Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz yaptığı açıklamada 'Kendi attığı tweetleri 'RTE' rumuzuyla sonunda belirtiyor' dedi.

Haberin Devamı

Erdoğan, Twitter'daki "@RT_Erdogan" hesabından 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımlarında şu mesajları iletti:


"KENDİ ATTIĞI TWETLER 'RTE' RUMUZUYLA..."

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı ve Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu üyesi Mücahit Küçükyılmaz yaptığı açıklamada, "Söz konusu hesap yeni alındı. Beyefendinin kendi hesabı. Kendi attığı twetler, 'RTE' rumuzuyla, sonunda belirtiliyor. Bazen kendisinin yazmadığı, ekibin yazdığı tweetler de herhangi bir rumuz olmadan orada yer alacak. Beyefendiyi seven gençlerin epeydir kullandığı bir hesaptı. Hesabın onay süreci gerçekleşti. Şu andan itibaren beyefendi kullanacak. Bugün Dünya Sigarayı Bırakma Günü idi. İlk tweetini attı. Böyle anlamlı bir günde başlamak istedi. Ekibi, danışman arkadaşlar da beyefendinin talimatı, izni doğrultusunda zaman zaman hesaptan paylaşımda bulunacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2014: Tweetle işim yok 2015te ilk tweet: #SigarayaTeslimOlma


DAHA ÖNCE TWITTER İÇİN NE DEMİŞTİ

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 Şubat 2014’te AKP’nin TBMM’deki grup toplantısında, “Tweetle hiç işim yok, takip ettiğim de yok. Benim bu kadar boş zamanım yok. Twitter kullananlara hakaret etmiyorum ama benim bu kadar zamanım yok. Gece gündüz demeden işime bakıyorum” demişti.

'HEPSİNİN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ'

30 Mart 2014’teki yerel seçimlere sayılı günler kala katıldığı mitingde Erdoğan, “Bu Twitterlar falan var ya şimdi mahkeme kararı çıktı, Twitter falan hepsinin kökünü kazıyacağız. Efendim işte uluslararası camia şöyle der, böyle der, hiç beni ilgilendirmiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin gücünü görecekler" demişti. Erdoğan’ın 20 Mart 2013’te Bursa mitinginde yaptığı bu konuşmadan kısa bir süre sonra da Twitter ve Youtube kanallarına erişim engellenmişti.

BAKMADAN GEÇME!