Damper devrildi sürücüsü hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Damper devrildi sürücüsü hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2015 16:21

Kağıthane’de üzerinde inşaata kum taşıyan hafriyat kamyonunun damperinin devrilmesi sonucu aracın ön bölümünde sıkışan sürücü hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ferman Caddesi’nde saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda Turan Köse (32), 34 JN 17 61 plakalı hafriyat kamyonu ile bir inşaata kum getirdi. Cadde üzerinde yer bulamayınca, bir süre bekledi. Daha sonra inşaatın çaprazına aracı yaklaştırıp, damperi kaldırdı. Bu sırada dengenin bozulması üzerine yan yatan damperin bir bölümü, şoför mahallini ezdi ve bu sırada sürücü, şoför mahallinde sıkıştı, başından darbe aldı.

Haberin Devamı

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücünün hayatını kaybettiği anlaşıldı. İtfaiyenin çalışması ile sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü, sağlık ekipleri tarafından ceset torbasına konuldu. Olay yerinde İstanbul Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı keşiften sonra ceset İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Görgü tanığı Veysel Demir, "Kamyon yükünü boşaltmak için yan olarak buraya yanaştı. Yük sol tarafa ağırlık verince damper aşağıya düştü. İlk başlarda sürücü yaşıyordu" dedi.

Hasan Hüseyin Durmaz ise, "Sıkışan sürücü elini sallıyordu. Elini tuttum. Hatta bir arkadaşa ismini de söyledi. Sürücüyü kurtarmak için az ileride bir vinç vardı onu çağırdım gelmedi. İtfaiye gelene kadar vefat etti. Belki de vinç gelseydi sağ kurtarılacaktı" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!