Kızakla kara çarpıp öldü

Güncelleme Tarihi:

Kızakla kara çarpıp öldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2015 02:23

Karne hediyesi olarak annesi Ceyda Uymuşlar’ın Uludağ’a götürdüğü 8 yaşındaki Elif Uymuşlar, kızak yaparken düşüp başını kar birikintisine çarparak hayatını kaybetti. Elif'in ölümüyle ilgili Savcılık, 'ihmal'den soruşturma açtı.

Haberin Devamı

Okulların kapanmasıyla Ceyda Uymuşlar, kızları Zeynep ve Elif’i sömestr tatili için Uludağ’a götürdü. Elif dün, annesiyle birlikte Bursa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından kızak pisti olarak kullanılan ikinci oteller bölgesinde kaymaya başladı. Kızağın hakimiyetini kaybeden anne ve kızı dere yatağına yuvarlandı.

ANNESİ YARALI

Haberin Devamı

Elif başını sert bir kar kütlesine çarptı. Yaralanan anne ve kızına ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Ardından ambulans helikopterle Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Elif iç kanamadan yaşamını yitirdi. Aynı hastaneye kaldırılan Ceyda Uymuşlar tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Küçük kızın cenazesi Yalova’ya götürüldü.

SAVCILIK SORUŞTURMA AÇTI
Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Minik Elif’in ölümüyle ilgili olarak savcılık da ‘ihmal’den soruşturma başlattı.
Uludağ'daki kayak merkezlerinde tatilcilere kiralanan kızakların saatlik ücreti 15 ile 25 lira arasında değişiyor.

ANNE İLE BABA AYRI

Daha önce tatile birlikte geldikleri belirtilen baba Cengiz’in eşinden ayrı olduğu ve kaza sırasında Uludağ’da bulunmadığı belirtildi. Elif Uymuşlar’ın cenazesinin Bursa Adli Tıp’tan alındığı öğrenildi.

Kızakla kara çarpıp öldü



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!