Beyoğlu’nda sokak ortasında cinayet

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu’nda sokak ortasında cinayet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 09:46

İstanbul Beyoğlu’nda bir kişi sokak ortasında silahla vurulmuş halde bulundu. Saatler sonra silahla öldürülen kişinin sivil kıyafetli polis memuru olduğu belirlendi. Polis cinayeti araştırıyor...

Haberin Devamı

Beyoğlu -Karaköy, Arap Camii Mahallesi, Arap Kayyum Sokak’ta dükkanlarını açmaya gelen esnaf saat 07.00 sıralarında, kaldırımda hareketsiz şekilde yatan bir kişinin olduğunu fark ederek, polis ekiplerini aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri sokağı güvenlik şeridi ile yaya ve araç trafiğine kapattı. 112 sağlık ekipleri kaldırımda hareketsiz şekilde yatan kişinin silahla vurularak öldürüldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede delil araştırması yaptı. Olay yerinde bir boş mermi kovanı ve bir tane mermi çekirdeği bulundu.

Yapılan araştırmada, ölen şahsın polis memuru 44 yaşındaki Fazlı Erol olduğu anlaşıldı. Karnından tek kurşunla vurulan Fazlı Erol’un cesedi Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Haberin Devamı



ANKARA’DA GÖREVLİ POLİS MEMURU

Haberin Devamı

Fazlı Erol’un Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olduğu öğrenildi. Cinayeti, kim ya da kimlerin işlediği araştırılıyor. Sabah sokak üzerindeki dükkanını açmak için gelen esnaf Yalçın Gürleyen "Sabah dükkanımı açmaya geldim. Sokağı polisler kapatmışlardı. Yerde ceset vardı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!