Meclis'te ilginç pankart

Güncelleme Tarihi:

Mecliste ilginç pankart
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2015 16:27

TBMM’de dört bakanın Yüce Divan’a gönderilip gönderilmemesi görüşmeleri TBMM Genel Kurul’nda görüşülmeye başlandı. Görüşmeler sırasında CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes üzerınde “HZ. Muhammed’in sözünün bulunduğu hırsızlık yapan kızım Fatima da olsa mutlaka cezalandırırım” yazılı dövizi Genel Kurul’da milletvekıllerine gösterdi.

Haberin Devamı

İŞTE O PANKART / FOTO GALERİ

TBMM Genel Kurulunda 4 eski bakanla ilgili Yüce Divan oylamasının yapılacağı bugünkü görüşmeler sırasında CHP İstanbul milletvekili İhsan Özkes, peygamberimiz Hz. Muhammed'in 'Hırsızlık yapan kızım Fatıma da olsa cezalandırırdım' sözünü pankart açarak genel kurulda gösterdi. TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ise, foto muhabirlerinin yeterince açılan dövizin fotoğrafını çektiğini belirterek, Özkes'ten indirmesini istedi. Bunun üzerine Özkes, pankartı indirdi.

AJANDAYA NOT ALDI

Genel Kurul sırasında eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, bir ajandaya not aldığı görüldü. Genel Kurul çalışmalarında eski bakanlar ve haklarında Yüce Divan oylaması yapılacak olan Erdoğan Bayraktar ile Egemen Bağış'ta yerini aldı. Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ise Muş'ta cenaze töreninde olduğu için şuana kadar Genel Kurula gelmedi.

Haberin Devamı

ARKA ARKAYA OTURDULAR

Eski Bakanlar Erdoğan Bayraktar ile Egemen Bağış'ın, Genel Kurul'daki AK Parti sıralarında arka arkaya oturdukları görüldü.

Mecliste ilginç pankart

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!