"Fuat Avni" adlı Twitter hesabıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Fuat Avni adlı Twitter hesabıyla ilgili soruşturma başlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2015 15:06

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığınca, soruşturmanın gizliliğinin ihlal edildiği gerekçesiyle "Fuat Avni" adlı Twitter hesabıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığında görevli cumhuriyet savcısı Harun Ceylan, Twitter'da "Fuat Avni" adlı hesaptan paylaşımlarda bulunan kişi ya da kişiler hakkında soruşturma başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu kişilere ait kriptolu ve normal telefonların usulsüz dinlendiğinin tespitiyle ilgili başlatılan soruşturmanın gizliliğini, sosyal medya aracılığıyla ihlal ettikleri gerekçesiyle "Fuat Avni" adlı hesaptan paylaşımlarda bulunan kişi ya da kişiler hakkında soruşturma açıldı.

Fuat Avni adlı Twitter hesabıyla ilgili soruşturma başlatıldı
Fuat Avni isim isim bildi... 4 ilde TİB ve TÜBİTAK'a operasyon: 28 gözaltı kararı

Haberin Devamı

YEDEK HESAP TAKİP EDİLİYOR

Fuat Avni'nin hesabının kapatılmasından sonra kullanıcılar Fuat Avni'nin yedek hesabını takip etmeye başladı. Hesabın kullanıcı sayısı kısa sürede 100 bini geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!