28 Şubat Milli Piyango ne zaman saat kaçta çekilecek?

Güncelleme Tarihi:

28 Şubat Milli Piyango ne zaman saat kaçta çekilecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2019 12:01

28 Şubat Perşembe günü çekilecek olan Milli Piyango için bilet sahiplerinin araştırması devam ediyor. Milli Piyango sonuçları ne zaman ve saat kaçta çekilecek sorusu, yüz binlerce bilet sahibinin merakla araştırdığı konular arasında yer almaya devam ediyor. Peki, 28 Şubat Milli Piyango ne zaman çekilecek ve saat kaçta açıklanacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

28 Şubat Milli Piyango çekilişi için geri sayım devam ediyor. Noter huzurunda yapılacak olan çekilişin ardından netlik kazanacak olan büyük ikramiye kazanan numaralar, kamuoyu ile paylaşılacak. MPİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilet sorgulama ekranı ise sonuçların açıklanmasının ardından kısa bir süre içerisinde erişime açılacak. Peki, 28 Şubat Milli Piyango ne zaman ve saat kaçta çekilecek? İşte, o detaylar

MİLLİ PİYANGO NE ZAMAN SAAT KAÇTA ÇEKİLECEK?

28 Şubat tarihinde tarihinde gerçekleşecek olan Milli Piyango çekilişi, saat 15.00'da başlayacak. İki büyük ikramiye ve amorti çekilişlerinin ilanı ise 18.00 olacak. Tüm çekiliş canlı olarak Milli Piyango İdaresi'nin internet sitesi üzerinden takip edilebilecek.

İKRAMİYE İSABET EDEN PİYANGO BİLETİ NEREDEN ALINIR?

Haberin Devamı

Milli Piyango biletinin son 3 ( üç ) rakamına kadar isabet eden ikramiye tutarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır. Bu bayiler son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de ikramiyelerini ödeyebilirler. Bu tutarlar üzerindeki ikramiyeler bayi ödeme yetkisi dışındadır.

Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar olan ikramiyeleri öderler.

Yılbaşı çekilişi için bilet kupürlerine bakılmaksızın, 1.000.000.- ( Bir milyon TL. ) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Milli Piyango Şube Müdürlüklerince ödenir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!