28 Şubat komisyonundan gazete sahiplerine davet

Güncelleme Tarihi:

28 Şubat komisyonundan gazete sahiplerine davet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2012 18:08

MECLİS Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu Sözcüsü İdris Şahin, 28 Şubat alt komisyonunun ekim ayında ilk olarak eski Başbakanlardan Tansu Çiller ile dönemin gazete sahiplerini dinleyeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Şahin, dün Meclis’te gazetecilere yaptığı açıklamada, ekim ayı itibariyle dinlenmesine karar verilen kişilere davetiye çıkarıldığını bildirdi. Söz konusu kişileri öncelikle Meclis’te dinlemek istediklerini vurgulayan Şahin, bunun mümkün olmaması halinde dinleme çalışmasını İstanbul’da gerçekleştireceklerini bildirdi. Şahin, komisyonun dinleyeceği isimler arasında tutuklu olanların da bulunduğunu, bu kişileri de cezaevinde dinleneceğini söyledi.

İlk davetiye Çiller’e

Şahin, ekim ayında ilk olarak eski Başbakanlardan Tansu Çiller ile Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Ciner Yayın Grubu’nun sahibi Turgay Ciner, eski gazete sahibi Dinç Bilgin, Hürriyet Yayın Direktörü Fatih Çekirge, eski Genel Yayın Yönetmenleri Zafer Mutlu, Ertuğrul Özkök ve o günlerde isimleri gündemde olan bazı kişileri dinleyeceklerini söyledi.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!