Torbacıya rüşvet kelepçesi

Güncelleme Tarihi:

Torbacıya rüşvet kelepçesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2015 09:26

Büyükçekmece’de üzerinde taş kokain ve extacy hap ele geçen torbacı, polise uyuşturucudan elde ettiği parayı rüşvet olarak teklif etti. Polis kelepçeyi takarak hakkında rüşvetten de işlem yaptı. 7 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu için ağabeyinin kimlik bilgileri ile sahte kimlik taşıdığı belirlenen torbacı Nezir S, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 Ocak 2015 günü, Büyükçekmece, Mimar Sinan Mahallesi’nde uyuşturucu satan bir torbacıyı gözaltına aldı. Torbacının otomobilinde ‘Taş kokain’ adı verilen toz haline getirilmemiş 4.55 gram kokain ve 81 adet extacy hap ele geçti. Üzerinde Nedim S. adına düzenlenmiş kimlik bulunan torbacı, polislere satıştan elde ettiği 750 lirayı almalarını ve kendisini serbest bırakmalarını istedi. Polisler, rüşvet teklifini de tutanak altına alarak torbacıyı emniyete götürdü.

CEZAEVİ FİRARİSİ ÇIKTI

Torbacı emniyette sorguya alınırken, bir yandan da parmak izi incelemesi yapıldı. Yapılan incelemede, torbacının gerçek isminin Nezir S.(40) olduğu anlaşıldı. Nezir S’nin ağabeyine ait kimlik bilgileri ile sahte kimlik yaptırdığı saptandı. Nezir S’nin, konut dokunulmazlığını ihlal, uyuşturucu madde kullanmak, hırsızlık suçlarından emniyette kaydı bulunduğu belirlendi. Ayrıca 7 ayrı suçtan arandığı, 9 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Nezir S., emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı adliyede, uyuşturucu ticareti yapmak ve rüşvet suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!