Acaba Erdoğan bir gün hangi kıyafetle Saray’da görülecek

Güncelleme Tarihi:

Acaba Erdoğan bir gün hangi kıyafetle Saray’da görülecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2015 00:21

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda 16 Türk devletini simgeleyen askerlerle ilgili soruya, “Onun değerlendirilecek bir yanı olduğu kanaatinde değilim. Ama merak ettiğim bir konu var; acaba Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir gün hangi kıyafetle sarayda görülecektir” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun işsizlikteki artışın kadınların işgücüne katılımı olarak gösterdiğini savunan Bahçeli, “Bu yüzsüz ve tutarsız açıklama bir defa kadınlık onuruna, kadın olmanın hakkına nankörlük ve hürmetsizliktir” dedi. Bahçeli, partisinin grup toplantısında özetle şunları kaydetti:

FATURA HANIMEFENDİLERE
Davutoğlu’nun geçen hafta açıkladığı ‘Ailenin ve Dinamik Nüfus Yapısının Korunması Programı’ pansuman tedavi olup hiçbir yaraya kalıcı deva olmayacaktır. İşsizlik oranındaki önlenemez artışın sebebi olarak da kadınların işgücüne katılımını göstermiştir. Tek kariyerleri annelik olması gerektiği AKP’nin sağlıksız bakanı tarafından ifade edilen kadınlarımız çalışmak isteyince işsizlik de doğal olarak artmıştır. Anlaşılan işsizliğin müsebbibi sonunda bulunmuş, fatura hanımefendilere çıkarılmıştır. Ümit ediyorum ki, AKP’nin kadınlara yönelik melez ve miyop bakışına en iyi cevabı Türk kadını sandıkta verecektir.

FRANSA’YA ELBETTE ÜZÜLELİM
Fransa’daki menfur suikast zinciri kuşku yok ki insanlık suçudur. Kan sadece Paris’te akmamıştır. Türkiye on yıllardır terörün kahredici yüzüyle boğuşmaktadır. Fransa’da katledilen 17 kişiye elbette üzülelim. Ama aynı duyarlılığı, Avrupalı liderlerden, Kerkük için beklemek, Musul için istemek, Gazze, Şam, Bağdat, Trablus, Sana, Mogadişu için talep etmek de en doğal hakkımızdır.

NİJERYA’YA FRANSIZ KALANLAR
8 Ocak’ta, Nijerya’nın kuzeydoğusunda yer alan Baga Kasabası’nda Boko Haram militanları, yaklaşık 2 bin kişiyi acımasızca öldürmüştür. Nijerya’ya Fransız kalanlar, Paris’te ne kadar samimidir? IŞİD’i silahlandırıp Ortadoğu’ya pimi çekilmiş bomba gibi bırakanlar, PKK’yı, PYD’yi, El Kaide’yi, El Nusra’yı, DHKP-C’yi kışkırtıp ölüm emri verenler arkalarına yaslanarak mazlumların ölümünü film gibi izlediler. Fransa, ki düne kadar Türk milletine namlu çevirmiş eli ve vicdanı kanlıları en üst düzeyde kucakladı. Şimdi bunları unutalım mı, bir şey olmamış gibi davranarak hepimiz Charlie’yiz mi diyelim? ‘Birkaç Mehmetçik öldü diye Meclis toplanmaz’ diyen sefil zihniyet, 17 kişi için Fransa’da kuyruğa girmiştir.

PARİS’TE FARKLI MASKE TAKTI
Davutoğlu terörist devlet diye suçladığı İsrail’in Başbakanıyla birlikte Paris’te aynı safa girmiştir. Çelişkiye bakınız ki, bölücü terörle Türkiye’de masaya oturan, Kandil’in vagonu olan bir zihniyet Paris’te teröre karşı yürümüştür. Acaba Başbakan Davutoğlu, bu kafa ve vicdan bunalımını nasıl atlatacaktır? Ülkemizde teröristlerle dayanışma içinde olan Davutoğlu’nun Paris’te farklı bir maske takarak yürüyüşe çıkması kızarmayan yüzün eseridir.”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!