İBB’nin çatısı akıyor!

Güncelleme Tarihi:

İBB’nin çatısı akıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 17:07

İstanbul'da soğuk ve yağışlı hava için alınan önlemler iki 'Saray'da unutuldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Sarayın'da kafetaryanın çatısı aktı. Dünyanın en büyük adliyesi olduğu belirtilen Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nda ise tavandan su sızdı. Her iki binada da kovalar çare oldu.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir, kış mevsimi dolayısıyla ulaşımda trafiğin aksamaması için İstanbul’un ana alterlerinde tedbirlerini alıp İstanbulluları kış şartlarına karşı uyarırken, Büyükşehir’in Saraçhane’deki başkanlık binasında bulunan İBB Meclis’inin kafetaryasının akan çatısını göremedi.

İBB Meslisi’nin yeni yıldaki ilk toplantılarına katılmak için Meclis’e gelen üyeler, Meclis kafetaryasında çatının altına konan kovayı görünce, “Terzi kendi söküğünü dikemezmiş” diye espriyle karşılarken, Ak Partili bazı üyeler de “İstanbul’a hizmet etmekten kendimize sıra gelmedi” diye konuştular.

İBB’nin çatısı akıyor
SARAY’DA KOVALI ÖNLEM

Belediye görevlilileri, gün boyu su damlayan çatının altınki masaların ıslanması üzerine masaları kenara çekerken, çare olarak da akan yerlerin altına kova koymakta buldular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!