Zorlu Center'da yangın: 1 ölü, 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Zorlu Centerda yangın: 1 ölü, 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2015 22:56

Beşiktaş Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center'ın 1. Blok 17. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Yangında, güvenlik şirketi vardiya amirinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de hafif şekilde yaralandığı açıklandı.

Haberin Devamı

Zorlu Center'ın 1. Blok'taki kulesinin 17. katında bulunan inşaat halindeki bir rezidansta saat 21.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının çıktığı kuleden yoğun dumanların çıktığı görülürken, olay yerine Mecidiyeköy, Şişli, Beyoğlu, Beşiktaş ve Bakırköy'den itfaiye ekipleri ile tedbir amacıyla ambulans sevk edildi.

Yangın çıktığı esnada binanın 17. katında kimsenin olmadığı öğrenilirken, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalesi sonucu alevler başka katlara sıçramadan kontrol altına alındı.

Yangın sonrası binanın 17. katında bulunan rezidansta hasar meydana geldi.

Haberin Devamı

1 KİŞİ ÖLDÜ, 6 KİŞİ YARALANDI

Zorlu Center’dan gece saatlerinde yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:
"9 Ocak 2015 tarihinde saat 21.30’da Zorlu Center’ın R2 kulesinde bir yangın meydana gelmiştir. Yangında iş ortağımız güvenlik şirketinin vardiya amiri, mesai arkadaşımız Murat Delioğlu ne yazık ki hayatını kaybetmiş ve 6 görevli arkadaşımız hafif yaralanmıştır. Vefat eden çalışma arkadaşımızın kaybından büyük üzüntü duyuyoruz. Ailesinin acısını paylaşıyor, tüm yakınlarına ve çalışma arkadaşlarımıza baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Haberin Devamı

Yaşanan üzücü yangınla ilgili olarak başladığı ilk andan itibaren acil müdahale timinin itfaiye ekipleri gelene kadar çalışmalarını sürdürdüğünü ve eş zamanlı olarak itfaiyeye haber verildiğini belirtmek isteriz. Söndürme ve soğutma çalışmaları da hızlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Yangının çıkış nedeniyle ilgili yetkili merciler gerekli araştırmaları başlatmıştır. Alınan sonuçlarla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağımızı bildiririz."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!