Elif Kalsen'in ailesi: Kızımız değil

Güncelleme Tarihi:

Elif Kalsenin ailesi: Kızımız değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2015 12:46

Sultanahmet'te Turizm Şube Müdürlüğü'ne canlı bombalı saldırıda bulunan Elif Sultan Kalsen'in ailesi Adli Tıp'ta kendilerine gösterilen cansız bedenin kızlarına ait olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Elif Kalsenin ailesi: Kızımız değil
Elif Sultan Kalsen’in annesi Şirin ve babası Mehmet Kalsen, Adli Tıp’a geldiler. Anne Şirin Kalsen, Adli Tıp girişinde ağlayarak ‘Benin kızım böyle bir şey yapmaz’ dedi.

Avukatları Ebru Timtik ile birlikte nöbetçi savcı nezaretinde canlı bombanın cenazesi aileye gösterildi. Aile, çıkışta kendilerine gösterilen cesedin kızlarına ait olmadığını söyledi. Cumhuriyet savcısı da bununla ilgili tutanak düzenledi.

Kocaeli’nde yaşayan aile, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şirin Kalsen çıkışta ‘Benim kızım değilmiş. Beni çekmeyin’ dedi.

Avukatı Ebru Timtik de ''İçeriye girdik. Anne ve babası da vardı. Bize 1.60 boylarında, beyaz tenli bir kadının cenazesini gösterdiler. Ancak bu Elif Kalsen değil. Ailesi cesedi teşhis edemedi'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Ailesi bir süredir Elif Kalsen’le bağlantı kuramadıkları için medyada çıkan haberlere dayanarak canlı bomba saldırısını yapan kişinin kızları olabileceğini düşündüklerini belirtti.

Avukat Timtik, ''Bize gösterilen kişiyi daha önce hiç görmemiştim'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“AİLESİ İRTİBAT KURAMAMIŞ"

'Elif Sultan Kalsen'in nerede olduğunu biliyor musunuz' sorusuna Ebru Timtik, “Bu konu hakkında bir bilgim yok. Ailesi kısa bir zaman önce irtibat kuramamış. O yüzden emin olamadılar. Basında oluşan haberlerden ötürü emin olamadılar. Bu sebeple biz de gelip emin olmak istedik" diye konuştu.
Kalsen ailesi, daha sonra Adli Tıp Kurumu'ndan ayrıldı.

Haberin Devamı

2’si 8 gözaltı

Bu arada Adli Tıp önünde meydana gelen gerginlikte 2’si kadın 8 kişi gözaltına alındı.

Elif Kalsenin ailesi: Kızımız değil
Sultanahmet’te canlı bombalı saldırı: 1 şehit

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!