Hangi illerde okullar tatil, İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi?

Güncelleme Tarihi:

Hangi illerde okullar tatil, İstanbul ve Ankarada okullar tatil mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 15:25

Yoğun kar yağışından dolayı okullar, İstanbul ve Ankara'da bugün tatil edildi. Peki 9 Ocak Cuma günü hangi illerde okullar tatil olacak? Ankara ve İstanbul’daki öğrencilere 9 Ocak Cuma günü okullar tatil oldu mu?

Haberin Devamı

Türkiye'de yoğun kar yağışı ve soğuk kendisini iyiden iyiyye hissettirdi. Öğrenciler ve öğretmenler hafta içi yapılan tatilin ardından “09 Ocak Cuma günü okullar tatil mi?” sorusunu sormaya başladı.

Ankara'da okuyan öğrenciler için sevindirici haber geldi. Son alınan bilgiye göre okullar Ankara'da 09 Ocak Cuma günü de tatil edildi. Ankara'da 7 Ocak Çarşamba ve 8 Ocak Perşembe günü de okullar tatil edilmişti.

VALİ ŞAHİN: YARIN OKULLARI AÇIK TUTMAYA ÇALIŞACAĞIZ

İstanbul Valisi Vasip Şahin olağanüstü bir durum olmazsa 9 Ocak Cuma günü eğitime devam edileceğini açıkladı. İstanbul'da öğrenciler kar yağışı nedeniyle 3 gündür tatil yapıyor. Merak edilen ise yarın okulların tatil olup olmayacağı. Öğrencilerin beklediği sorunun cevabı Vali'den geldi.

Vali Şahin, "Yeniden değerlendirme yapacağız. Çok olağanüstü durum olmazsa okulları açık tutmaya çalışacağız. Meteorolojik verilerde gelişme ya da gelişme olursa kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

Haberin Devamı

Hangi illerde okullar tatil, İstanbul ve Ankarada okullar tatil mi

15 tatil ne zaman başlıyor 2015? (Yarıyıl tatili MEB)
2. Dönem: 9 Şubat 2015 Pazartesi başlayacak ve 12 Haziran 2015 günü sona erecek.

TATİL OLAN BAZI İLLER

Yarın için ilk tatil kararı Bolu, Eskişehir, Düzce , Samsun, Kastamonu, Nevşehir, Malatya, Şırnak, Uşak , Bayburt ve Bitlis'ten geldi. Balıkesir , Gümüşhane, Bursa , Afyonkarahisar, Bartın, Nevşehir, Niğde, Düzce, Karaman, Baybut, Zonguldak, Bilecek, Çorum, Sivas , Kocaeli, Sakarya, Trabzon, Çankırı, Rize, Kayseri, Tunceli, Muş, Hakkari, Tokat, Kars, Malatya, Ordu ve Bitlis illerinde bugün de okullar tatil. Eğitim 9 Ocak 2015 cuma günü tatil kararı alan illerde 12 Ocak pazartesi günü başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!