Dayan dostum

Güncelleme Tarihi:

Dayan dostum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2014 10:06

Biri Van'da diğeri Hindistan'da yaşanan iki olay, hayvanların adeta insanın yapmadığını, yaptığını gözler önüne serdi. Van'da otomobilin çarptığı yavru köpek yola savruldu. Sürücü kayıplara karıştı ama başka bir yavru köpek, yaralı olanı yalnız bırakmadı. Öyle ki yoldan geçen bir kişi yaralı hayvanı kucağına alana kadar onun başında bekledi. Kanpur'da ise bir maymun elektrik akımana kapılarak bayıldı. İnsanların telefonla görüntü kaydettiği anlarda başka bir maymun, 20 dakika boyunca arkadaşını kendine getirmek için uğraştı ve sonunda başarılı oldu.

Haberin Devamı

Özalp İlçesi girişinde yolun ortasındaki yavru köpeğe otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan ve ağzından kan akan köpek, hareketsiz kaldı. Bu sırada yaralı köpeğin yanına başka bir yavru köpek gelerek ayaklarını yaralı köpeğin başına koyup beklemeye başladı.

Dayan dostum

Araç trafiğine rağmen yaralı köpeğin yanından ayrılmayan yaru köpek, kazayı gören Van İnsan Hakları üyesi Zümeyran Şimşek’in yaralı köpeği alıp götermesi sonrası kaza yerinden ayrıldı. Özalp Belediyesi Veteriner Hekimliği’nde tedavisi yapılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Dayan dostum

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!