Annem ‘Yapma’ dedi ama...

Güncelleme Tarihi:

Annem ‘Yapma’ dedi ama...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 01:28

Kadına şiddet, bu kez İzmir’de can aldı. Babaları gözleri önünde annelerini öldüren iki minik, korkunç anları böyle anlattı...

Haberin Devamı

İZMİR’de Alev G. (33), şiddetli geçimsizlik nedeniyle 15 yıllık eşi Fatih G. ile birlikte kaldığı Gültepe’deki evinden ayrılarak erkek kardeşinin Konak’taki evine yerleşti. Önceki gün kayınbiraderinin evinin önüne gelen Fatih Güven barışmak istediğini söyledi. Reddedilince de eve daldı. Burada karısını belinden çıkardığı bıçakla iki çocuğunun önünde 17 yerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Alev Güven kurtarılamadı. Çeşitli suçlardan poliste kaydı bulunan Fatih G., otomobiliyle kaçtı. Çiftin 14 yaşındaki kızları cinayet anını şu sözlerle anlattı:
‘ÇOK DAYAK YEDİ’
“Annemiz ekmek almak için kapıdan çıkarken babamız eve daldı. Kaçmaya çalışan annemizin ‘Yapma’ diye bağırmasına aldırış etmedi ve bıçakladı. Müdahale edemedik. Annemiz babamın kıskançlıklarına ve dayaklarına bizim için katlanıyordu. Yanımızda çok kötü dayak yemişti.”

‘Tek suçu bize sığınmaktı’

Haberin Devamı

ABLASININ başörtüsünü elinden bırakmayan ve sürekli koklayıp gözyaşı döken Nazmi Şengül “Eniştem ablamı, kendisini aldatmakla suçluyordu. Oysa, onun tek yaptığı dayaktan kaçıp bize sığınmaktı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!