İstanbul'da 19 kumarhaneye aynı anda baskın

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda 19 kumarhaneye aynı anda baskın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 16:00

İstanbul'da polis 10 eğlence mekanı, 19 kumarhaneye eşzamanlı baskın yaptı. Baskınlarda para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edilen 17 kadın hakkında işlem yapıldı. Baskınlarda aralarında çeşitli suçlardan aranan 20 kişinin bulunduğu toplam 29 kişi gözaltına alındı. Kumarhane olarak kullanılan işyerlerinde yapılan aramalarda tombala makineleri, oyun kağıtları, oyun pulları ele geçirildi. Kumar oynadıkları tespit edilen 479 kişiye ise Kabahatlar kanuna göre ceza kesildi.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler önceki gün Fatih bölgesinde 10 eğlence mekanı ile 12 kumarhaneye baskın yapıldı. Eğlence mekanlarında para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edilen 8'i yabancı uyruklu 17 kadın hakkında işlem yapıldığı belirtildi. Baskınlarda daha önceden mühürlenmiş işyerlerini açtıkları tespit edilen 4 kişi hakkında tutanak tutulurken, ayrıca çeşitli suçlardan aranan 10 kişi ile durumu şüpheli görülen 9 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Baskınlarda kumar oynadıkları tespit edilen 220 kişiye para cezası kesilirken, 5 adet tombala makinesi, 360 adet tombala topu, 2 bin 710 tombala pulu, 55 adet tombala kartı, oyun kağıtları, bir adet tabanca ve mermiler ele geçirildi.

KAĞITHANE'DE 11 KUMARHANE ORTAYA ÇIKARILDI

Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekiplerinin Kağıthane bölgesinde yaptıkları baskınlarda ise 11 kumarhane'ye operasyon yapıldı. Bu operasyonlarda aranan ve şüpheli 10 kişi gözaltına alınırken, 259 şahıs hakkında ise Kumar oynadıkları gerekçesiyle işlem yapıldığı öğrenildi. Kumarhanelerde yapılan aramalarda 9 adet tombala makinesi, 450 adet tombala topu, 2 bin 965 adet tombala pulu, 910 adet tombala kartı, oyun kağıtları ele geçirildiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!