2006’da baba Sarıgül 2014’de oğul Sarıgül

Güncelleme Tarihi:

2006’da baba Sarıgül 2014’de oğul Sarıgül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2014 18:00

2006 yılında Türkiye'ye gelen Papa 16. Benedict, dönemin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün uzattığı 4 beyaz güvercini uçurarak barış mesajı verdi. 8 yıl sonra bugün benzer bir tablo yaşandı. Bu kez Papa Franciscus, Sarıgül'ün oğlu Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül'ün verdiği barış güvercinlerini uçurdu.

Haberin Devamı

8 yıl önce Türkiye'ye gelen Papa 16.Benedict, İstanbul ziyaretinin son gününde Harbiye'deki Saint Espritt Katedrali'nde bütün katolikler için düzenlenen ayine katıldı. Papa’yı katedrala gelişinde karşılayanlar arasında dönemin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de vardı.

Mustafa Sarıgül'le el sıkışan Papa 16. Benedict'e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Bu sırada Mustafa Sarıgül, Papa'ya 4 beyaz güvercin uzattı. Papa 16.Benedict, Sarıgül'den aldığı beyaz güvercinleri uçurarak barış mesajları verdi.

8 yıl sonra dün bu sefer Papa Francesco, Saint Espritt Katedrali'ni zayeret etti. Ayin için katedrale gelen Papa’yı karşılayanlar arasında bu sefer Mustafa Sarıgül’ün oğlu, Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül vardı. Emir Sarıgül barış güvercini Papa Francesco ile birlikte uçurdu.

2006’da baba Sarıgül 2014’de oğul Sarıgül
MÜTEVAZI PAPA İÇİN MÜTEVAZI OTOMOBİL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!