Ali İsmail Korkmaz'ın annesi: Adil yargılama istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Ali İsmail Korkmazın annesi: Adil yargılama istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 10:29

Ali İsmail Korkmaz davasında Mahkeme Başkanı, Ali İsmail Korkmaz'ın ailesine söz verdi. Anne Emel Korkmaz 'Ne ceza alırlarsa alsınlar Ali İsmail gelmeyecek. Adil yargılama istiyoruz' dedi. Ağabeyi Gürkan Korkmaz ise emir veren amirlerin beraatına itirazını dile getirdi.

Haberin Devamı

BABA ŞAHAP KORKMAZ:

"Ali olay yerinden kaçmaya çalılırken bu insanlar tarafından vahşice öldürülmüştür, hepsi öldürme amaçlı saldırdılar. Oğlumun ağzından birkaç kötü söz çıkmışsa canının yandığındandır. Bunlar gerçek birer katildir"

ANNE EMEL KORKMAZ:

"Ben herşeyden önce ben 18 ay önce evladımı yitirdim. 18 aydır çocuğumun sesini ve kokusunu alamıyorum. Bu katillerden birisi psikolojim bozuldu diyebiliyor. Oğlumu öldürdüğü için olabilir mi? Ben dimdik ayaktayım gururluyum, çocuğumla gurur duyuyorum. Siz ölene kadar katil olarak yaşayacaksınız. Ben çocuğumla gurur duyuyorum. Hangi anne bu katilleri sakin bir şekilde dinleyebilir?

Başında omzunda kırıklar oluşturdular, 38 gün boyunca ayağa kalkacak diye bekledim. Ve halk hep yanımdaydı. Çocuğuma dua dilendim, ama olmadı. Bu katiller galip geldiler. Ne ceza alırlarsa alsınlar, idam bile edilseler Ali İsmail geri gelmeyecek. Adil yargılanma istiyoruz."

Haberin Devamı

GÜRKAN KORKMAZ:

"Savcının mütaalasında katılmadığımız bir çok nokta var. Avukatlarımız bu konuda talepte bulunacaklar. Beraat istenen polisler sokakta amir olarak geçen, amir sıfatındaki polislerken onlar için beraat talebi ne CMK ve TCK'ya uygun değildir. Sanırım savcının gözünden kaçmış bu bölüm. Yakalama emri verdiği kısım gözünden kaçmış.. Olaylar arasında kesinti olduğunu söyledi savcı, önce 7 kişi darp ediyor, son 3 tekmeyi darp eden adam için müebbet talep edilmesi. Kasten adam öldürmeden yargılanmaları gerektiğine inanıyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!