Orhangazide patlayan doğalgaz borusu paniğe neden oldu

Güncelleme Tarihi:

Orhangazide patlayan doğalgaz borusu paniğe neden oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 11:16

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, alt yapı inşaatını sürdüren kepçenin doğalgaz borusunu patlatması sonucu korku ve panik yaşandı. Polis ve itfaiye ekipleri çevrede geniş önlem alırken, kısa sürede olay yerine gelen ekipler boruyu onararak gazın çevreye yayılmasını önledi.

Haberin Devamı

Orhangazi Camikebir Mustafa Kemal Paşa Caddesi’nde yapımı devam eden alt yapı çalışmalarında kepçe operatörünün kazı yaptığı esnada büyük bir doğalgaz borusu patladı. Patlayan doğalgaz borusundan etrafa saçılan doğalgaz, cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşların paniğine neden oldu. Boruyu kazı yaptığı esnada patlatan kepçe operatörü, haber verilen doğalgaz ekipleri gelene kadar kepçe ile boruya müdahale etmek istedi. Şiddetle borudan dışarıya çıkan doğalgaz buna izin vermeyince kepçe operatörü kabine giren doğalgazdan etkilendi. İş makinesinden inen operatöre çevre esnaf ayran içererek dinlenmesine yardımcı oldu.

Olayın yaşandığı yere kısa sürede gelen polis ve itfaiye ekipleri önlem alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Doğalgaz şirketi ekipleri de patlayan boruya müdahale ederek kelepçe ile kapattılar.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!