Baba-oğul bıçaklayıp diri diri gömmüş

Güncelleme Tarihi:

Baba-oğul bıçaklayıp diri diri gömmüş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 16:35

DENİZLİ Kent Ormanı’nda toprağa gömülü, vücudunun onlarca yerinden kesici aletle yaralanmış halde ölü bulunan 16 yaşındaki Onur Sandal’ın katil zanlısı olarak kız arkadaşının ağabeyi 18 yaşındaki Akın Tokdemir’in polise teslim olmasının ardından, babası 46 yaşındaki Ahmet Tokdemir de gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Geçen 13 Kasım’da, ailesi tarafından polise kayıp olduğu bildirilen elektrik ve su tesisatçısı kalfası Onur Sandal, Bağbaşı Mahallesi’ndeki Kent Ormanı içinde stabilize yoldan yaklaşık 100 metre içeride, orman görevlileri tarafından çalılıklar arasında toprağa gömülü ölü bulundu. Sandal’ın 65 yerinden bıçak ve falçatayla yaralandığı, işkenceye uğradığı belirlenirken, yapılan incelemede ölmeden önce diri halde toprağa gömüldüğü, bu nedenle ciğerlerine toprak dolduğu belirlendi.



Polisin, Onur Sandal’ın katillerini yakalamak için başlattığı soruşturma kapsamında bir işyerinin güvenlik kamerası görüntülerinde öldürülen Onur Sandal’ın, katil zanlısı Akın Tokdenir tarafından dövülerek bir otomobile bindirildiği tespit edildi. Soruşturmayı derinleştiren polisler, ilk olarak Akın Tokdemir’i gözaltına aldı. Daha sonra ise aynı otomobilde bulunan Akın Tokdemir’in arkadaşları 17 yaşındaki S.Ö., 18 yaşındaki H.H.B. ile M.T. yakalandı. Ardından ise, Akın Tokdemir’in babası Ahmet Tokdemir gözaltına alındı.

İfadelerinden, cinayeti baba-oğulun işlediği, diğer üç kişinin ise öldürüldüğünden haberlerinin olmadığı, ancak Onur Sandal’ın kaçırılmasına yardımcı oldukları belirlendi. Üç kişinin, baba- oğulun konuşmak için Onur Sandal ile ormanlık alanda otomobilden inmelerinin ardından ayrıldıkları anlaşıldı. Akın Tokdemir’in kız kardeşiyle ilişkiye giren Onur Sandal’ın nişanlanmayı kabul etmemesi üzerine, babası Ahmet Tokdemir ile önce bıçak ve falçatayla vücudunun 65 yerinden yaralayıp işkence yaptıkları, ardından da can çekişirken diri diri toprağa gömdükleri belirlendi.

Baba Ahmet Tokdemir ifadesinde kendisinin falçata, oğlunun ise bıçak kullandığını belirterek, "Bıçakladıktan sonra falçatayla vücudunun çeşitli yerlerini kestik. Ardından da bıçakla toprağı kazdığımız sırada can çekişen Sandal, ’Ben ölüyorum, annem hakkını helal etsin. Ona çok çektirdim’ dedi. Ardından kendisini gömdük" diye ifade verdiği belirtildi.

Polisteki işlemlerinin ardından 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Baba Ahmet Tokdemir adliyeye götürülürken kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Namus meselesi, pişmanım, böyle olmasını istemezdik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!