Dahi piyanist Lang Lang İstanbul'u büyüledi!

Güncelleme Tarihi:

Dahi piyanist Lang Lang İstanbulu büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2014 12:35

İş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri, Allianz Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen muhteşem bir konserde bir araya geldi. Allianz'ın global elçisi Lang Lang ve Türkiye'nin yeteneği Kaan Baysal, CNN TÜRK'ün iş ortakları arasında yer aldığı özel gecede dinleyenleri büyüledi.

Haberin Devamı

"Müziğin Geleceği için 1 Olduk" sloganı ile yola çıkan Allianz Türkiye, müzik alanındaki çalışmalarının ilk büyük ayağı olarak, şirketin global elçisi Lang Lang'ı 31 Ekim'de İstanbul'da ağırladı. "Klasik müzik gezegeninin en ateşli sanatçısı" olarak anılan Lang Lang, Zorlu Center PSM sahnesinde, Allianz çalışanları, iş ortakları ile sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan 2.000 davetliye unutulmaz bir gece yaşattı.

Allianz Türkiye CEO'su Solmaz Altın'ın açılış konuşmasıyla başlayan gecede, müzik dünyasının dahi çocuğu olarak anılan Lang Lang Chopin'in balladlarını içeren bir saatlik nefes kesen bir performans sergiledi. Gecede ilginç anlar da yaşandı. Allianz Türkiye liderliğinde oluşturulan özel bir danışma kurulu tarafından seçilen 11 yaşındaki genç yetenek Kaan Baysal, Lang Lang tarafından sahneye davet edildi ve dinleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Genç yetenek aynı proje kapsamında, 10-16 Kasım tarihleri arasında Lang Lang'ın kurduğu ve bu sene Barselona'da gerçekleşecek Allianz Gençler Müzik Kampı'nda (Allianz Junior Music Camp) özel bir müzik eğitimi alacak.

Haberin Devamı

Dahi piyanist Lang Lang İstanbulu büyüledi


İş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış simalarının katıldığı unutulmaz gecenin en büyük sürprizi ise dinleyiciler arasında yer alan 500 genç öğrenci oldu. Allianz'ın Türkiye'de toplumsal sorumluluk ortaklarından "Barış İçin Müzik" öğrencilerinin de katıldığı gecede genç yetenekler, dünyanın en ünlü piyanistini canlı izlemenin heyecanını yaşarken, eğitimlerde edindikleri müzik bilgisini uluslararası başarıya sahip bir sanatçının konserine katılarak deneyimleme fırsatı yakaladı.

ÖZEL RÖPORTAJ

Klasik Müziğin Dahi Yeteneği Lang Lang, CNN TÜRK’te, 3 Kasım Pazartesi günü saat 16.55’te, Nefise Karatay’ın Dahi Piyanist Lang Lang konserinden yaptığı özel röportajlar ekrana gelecek.

Lang Lang özel röportajda, genç yeteneklere tavsiyelerde bulunacak. Çocukların müzik gelişimine destekte bulunmanın toplumsal açıdan önemini, sahnede ona eşlik eden genç Türk yetenek Kaan Baysal’ı anlatacak. Ayrıca, Nefise Karatay ile Allianz Türkiye CEO’su Solmaz Altın, Lang Lang ve Allianz iş ortaklığını ve müziğe Türkiye’de yapacakları yatırımları konuşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!