Etek farkı

Güncelleme Tarihi:

Etek farkı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 12:39

İddialı kıyafetleri ile konuşulan Danimarka Başbakanı Helle Thorning-Schmidt ve giydiği ceketler yüzünden eleştirilen Almanya Başbakanı Angela Merkel, Brüksel'deki Avrupa Birliği toplantısına da damga vurdu. İki başbakan kıyafetleri ve makam araçlarından iniş şekilleriyle kıyaslandı.

Haberin Devamı

Avrupa Birliği (AB) devlet ve hükümet başkanları enerji ve ekonomi ağırlıklı gündemle toplandı. Ebola krizi, Ukrayna ve Kıbrıs başlıklarının da gündemde olduğu toplantının ikinci gününde Danimarka Başbakanı Helle Thorning-Schmidt'in eteği ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in pantolonu karşılaştırıldı.

Etek farkı

İddialı giysileri ile dikkat çeken hatta Elysee Sarayı’na girişte ayakkabısını düşürmesiyle gündem olan Helle Thorning-Schmidt dün de cesur eteği ile dikkat çekti. Danimarka Başbakanı makam aracından inmeden önce gazetecileri kontrol etti. Yeni bir kaza ile karşılaşmak istemeyen Thorning-Schmidt'in temkinli davranması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Etek farkı

Siyaset dünyasında, giyim stili bakımından en iddiasız kadın olarak bilinen, birbirine benzeyen pantolon ve düğmeli ceketler giydiği için sıkça eleştirilen Angela Merkel, bugünkü toplantıda da bu tarzından vazgeçmedi. Almanya Başbakan'ı tarzının verdiği rahatlıkla makam aracından hızlı ve rahat bir iniş yaparak toplantıya geçti.

Etek farkı

Etek farkı
TÜRKİYE KRİZİ AB’YE TAŞINMAZ

Politikaları kadar olmasa da giysileriyle de konuşulan iki Başbakanın farklı giyim tarzları, önemli toplantı öncesi renkli bir kıyaslamaya neden oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!