Resmen ihanet

Güncelleme Tarihi:

Resmen ihanet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 01:23

MHP’liler, Erdoğan ve hükümetin peşmergeye destek verileceği açıklamalarına sert tepki gösterdi. Açıklamaları ‘ihanet’ olarak nitelendiren MHP’liler şunları söyledi:

Haberin Devamı

Devlet Bahçeli (MHP Genel Başkanı) Tehlike kol geziyor, işbirlikçiler her köşede ellerini ovuşturuyor. Çökmemizi isteyenler hep bir ağızdan tezahürat yarışına giriyor. Bölücü terörün kuyruğuna giren, hain emelleri omuzunda gezdiren sağından soluna kadar geniş bir kuşak Türkiye’nin içini oymakla uğraşıyor. İhanet gişesi dolup taşıyor, vizyondaki vatan ve millet düşmanlığı rekorlar kırıyor, çözülme filmine akıl almaz bir ilgi gösteriliyor. Birisi peşmergeye koridor açıyor ve PKK’yı silahlandırıyor, diğeri YPG’yi övüyor ve küresel çevrelere dalkavukluk yapıyor.

Semih Yalçın (MHP Gnl. Bşk. Yrd.) Tezkere ile Barzani ve bölgedeki öteki ayrılıkçı Kürt unsurların önünün açılması ve ortak hareket etmelerine zemin hazırlanması sadece gafletle açıklanamaz. Bu, resmen ihanettir. Bir terör örgütünü ezmek için bir başka terör örgütüne yardım etmek, ona meşruiyet kazandırmaktır. PYD, Suriye’nin kuzeyinde egemen olduğunda PKK ile ortak hareket edecek ve Türkiye’nin bölünmesi için savaşan bir silahlı güç olarak karşımıza çıkacaktır. Gelecekte başına çorap örecek uydu bir Kürt devleti, Türkiye’ye kendi eliyle kurdurulmaktadır. Buna kendi katilini yetiştirmek denir.

EBE OLDULAR

Haberin Devamı

Celal Adan (MHP Gnl. Bşk. Yrd.) AKP sadece bir piyondur. IŞİD, PKK, PYD, Öcalan dörtgeninde her şey pazara dökülmüştür. Bunlar kendi aralarında top çevirirken, Erdoğan ve Davutoğlu arada ebe olmuştur. PYD’yi meşrulaştıran AKP, bu politikasıyla PKK’yı da kendi kütüğüne geçirmiştir. Zaten teröristbaşı da bu hükümetin artık manevi evladı gibi olmuştur. PYD, Türkiye üzerinden silahlanacak, Türkiye üzerinden Suriye’ye gidecek, IŞİD ile savaşacak ve Türkiye üzerinden geri dönecek. Çocuk mu kandırıyorsunuz?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!