Devlet Gazi için harekete geçti

Güncelleme Tarihi:

Devlet Gazi için harekete geçti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 17:23

İzmirli gazi Bülent Kocaoğlan’ın, daha iyi yürümek için taktırdığı protez bacağın parasının SGK tarafından 7 aydır ödenmemesi üzerine, haciz tehlikesi yaşamasıyla ilgili haber kurumları harekete geçirdi.

Haberin Devamı

Haberin yayınlanması ardından SGK Bölge Müdürlüğü denetmenleri Kiraz İlçesi’nde, Bülent Kocaoğlan’ın evine gitti. Burada Protez bacağın kullanıldığına dair tutanak düzenleyen ekip, paranın ödenmesi için Sağlık Bakanlığı’ndan talimat geldiğini belirterek evden ayrıldı. Bunun yanı sıra İzmir Milletvekili ve Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’ın danışmanının da telefonla konuştuğu Bülent Kocaoğlan’ın son ziyaretçileri Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğü görevlileri oldu. Evine gelen görevlilerin, çektiği sıkıntının kısa sürede halledileceğini söylediğini dile getiren Bülent Kocaoğlan, şöyle dedi:

"Bana bu garantiyi verdiler ama umarım yerine getirirler. Çünkü para ödenecek diye beni 7 ay oyalayan da kendileriydi. Keşke bizlerin hakkını zamanında verselerdi de, bu olayları yaşamasaydık. Ben diğer gazi arkadaşlarımın benzer, sorunlarının da aynı hızla çözümlenmesini istiyorum."

Haberin Devamı


Devlet Gazi için harekete geçti
TSK’DAN GAZİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA


Devlet Gazi için harekete geçti
TÜRKİYE’Yİ UTANDIRACAK HACİZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!