Cem Garipoğlu toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Cem Garipoğlu toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2014 09:49

Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayetini işleyen Cem Garipoğlu, 1849 gün sonra tek başına kaldığı cezaevindeki koğuşunda canına kıydı. Türkiye yıllarca bu cinayeti konuştu. Cinayetin sırrını mahkeme bile çözemedi. 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu'nun hayat hikayesi Şakirin Camii'ndeki musalla taşında son buldu. Anne, baba ve abisi cemaatin en arkasında yan yana saf tuttu.

Haberin Devamı

Cem Garipoğlu toprağa verildi
Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi.

İŞTE CEM GARİPOĞLU'NUN CENAZESİNDEN FOTOĞRAFLAR

Cenaze aracına aileden kimse binmedi. Adli Tıp Kurumu'ndan hızla çıkan cenaze aracı yaklaşık bir kilometre sonra yol kenarında durdu.

Cem Garipoğlu toprağa verildi
Ölmeden bir gün önce onlarla görüştü

Anne Tülay Garipoğlu burada cenaze aracına bindi. Bu sırada korumalar cenaze aracının arka kapısını açarak görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı.

Cem Garipoğlu toprağa verildi
Cem Garipoğlu toprağa verildi

Haberin Devamı

Anne Garipoğlu ön kapıdan bindi. Cenaze aracı hızla yol aldı.

Garipoğlu'nun cenazesi Karacahmet Mezarlığında bulunan gasilhaneye getirildi.

Cenaze aracında bulunan anne Tülay Garipoğlu görüntülenmemek için yüzünü şal ile kapattı. Tülay Garipoğlu, cenaze aracı gasilhanenin kapısına yaklaştırıldıktan sonra inerek içeriye girdi.

Haberin Devamı

Cem Garipoğlu toprağa verildi

Gazetecilere görüntü vermek istemeyen anne Tülay Makbule Garipoğlu cenaze çıkarıldığı sırada arka kapıdan çıkarak kendisini kadınlar tuvaletine kilitledi. Arka kapıya giden bir araç anne Tülay Makbule Garipoğlu'nu alarak camiye götürdü. Anne Garipoğlu, gazetecilerin ısrarlı sorularına yanıt vermedi.

Cem Garipoğlu toprağa verildi

Cem Garipoğlu'nun Karacaahmet Gasilhanesi'ndeki cenaze işlemleriyle ağabeyi Levent Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol ilgilendi.

Garipoğlu'nun tabutunu gasilhaneden çıkarılırken ağabeyi ile yakınları taşıdı.

Haberin Devamı

Cem Garipoğlu için cenaze namazı Karacaahmet Mezarlığı içindeki Şakirin Camii'nde öğle namazının ardından kılındı.

Cem Garipoğlu'nun tabutu camiye getirildiğinde avlu boştu. Tabutun başında duran bir kişi dışında kimse yoktu.

Cem Garipoğlu toprağa verildi

Camiye bir başka cenaze daha getirildi. Caminin uzak bir köşesinde taziyeleri kabul eden Garipoğlu ailesi sık sık birbirlerine sarılarak teselli bulmaya çalıştı. Baba Mehmet Nida Garipoğlu, eşi Tülay Makbule Garipoğlu ve oğlu Levent'e sarılarak güç bulmaya çalıştı.

GARİPOĞLU AİLESİ ARKA SIRALARDA SAF TUTTU

Cenaze namazı kılmak için saf tutulduğunda Garipoğlu ailesi kameralardan uzak kalmak için arka sıralara geçti. Cenaze namazında Mehmet Nida Garipoğlu, Tülay Makbule Garipoğlu ve Levent Garipoğlu yan yana saf tuttu. Cemaatin arkasına geçen Garipoğlu ailesi hep birlikte namaz kıldı. Anne Tülay Makbule Garipoğlu cenaze namazına eşlik etti. Anne başını öne eğerek hem namaz kıldı hem de görüntü vermemeye çalıştı.

Haberin Devamı

Cem Garipoğlu toprağa verildi

AİLE KABRİSTANINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Garipoğlu ailesi Cem'in tabutu toprağa verilmek için götürülürken de arkasından yan yana yürüdü. Kameralardan rahatsız olan aile yakınları tepki gösterdi. Cem Garipoğlu'nun cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda aile kabristanında toprağa verildi.

Cem Garipoğlu toprağa verildi

Cem Garipoğlu'nun annesi ve abisi taziyeleri kabul etti

Sosyal medya inanmadı: Cem Garipoğlu intihar mı etti yoksa yurtdışına mı kaçtı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!