''Cem keşke kendini öldürseydi''

Güncelleme Tarihi:

Cem keşke kendini öldürseydi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 12:15

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, Silivri Cezaevi’nde kendini asarak intihar etti. Bu haber gündeme bomba gibi düşerken, Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut’un Şubat ayında yazdığı kitapta “Bu psikopat keşke kendini öldürseydi...” ifadesi yer alıyor.

Haberin Devamı

Münevver’in babası Süreyya Karabulut, geçtiğimiz Şubat ayında, vahşetin ardından yaşadıklarını ve düşüncelerini “Körebe: Kızım Münevver” isimli bir kitapta kaleme almıştı. Karabulut, kitabında Cem Garipoğlu’nun yengesi Ayfer Garipoğlu’yla yaptığı görüşmeleri de kitabına ekledi. Garipoğlu, “Cem keşke kendini öldürseydi” demişti.

Cem keşke kendini öldürseydi
Cem Garipoğlu intihar etti

İşte kitapta geçen o ifadeler:
“(...) Bir görüşmemizde A. Garipoğlu bana ‘Sana 5 bin lira para göndereceğim, Münevver’in adına mevlit okut’ dedi. Ben de nasıl olduysa ‘peki’ demiş bulundum. Bazen sonradan içinizi rahatsız eden ama o an gaflete düşüp ‘olur’ dediğiniz anlar olur ya, tam böyleydi durum. Birkaç gün sonra şoförüyle zarf içinde 5 bin lira para gönderdi. Parayı Münevver adına Diyanet Vakfı’na bağışladım. (...) Ayfer Garipoğlu, tazminat davasının sonuçlanmasına yakın beni aramaya başladı. Garipoğlu ailesinin darmadağın olduğunu, çok zor şartlar altında yaşadığını söyledi. Cem’le ilgili de ‘Bu psikopat keşke kendini öldürseydi...’ dedi. Kocasının suçsuz olduğunu söylüyordu. Ama Hayyam’ın suçlu olduğu tescillenmişti zaten.”

Haberin Devamı

Cem keşke kendini öldürseydi

Cem keşke kendini öldürseydi
Cem Garipoğlu kimdir? İşte biyografisi ve hayatı...

Cem keşke kendini öldürseydi
Türkiye yıllarca bu cinayeti konuşmuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!