Emrullah İşler'in tweeti sosyal medyada olay oldu

Güncelleme Tarihi:

Emrullah İşlerin tweeti sosyal medyada olay oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2014 14:27

Emrullah İşler’in dün yaşanan olayların ardından paylaştığı twitter mesajı bir anda sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Tepkiler üzerine İşler paylaştığı tweeti sildi. AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi ise iki gün önce "Sizin gibi barbarların dilinden ancak IŞİD barbarları anlar. Ne demişler 'dinsizin hakkından imansız gelir' tweetini paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Son kabine değişikliğinin ardından Başbakan Yardımcılığı koltuğunu devreden AK Parti milletvekili Emrullah İşler dün yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

İşler’in twitter hesabından paylaştığı mesajında yer alan ifadeler ise bir anda sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri haline geldi.

İşler mesajında HDP’nin Kobani’ye destek amacıyla sokağa çıkma çağrısı sonrasında yaşanan olayları eleştirerek, “Türkiye'nin huzuruna kastedenler herhalde yaptıklarıyla övünüyorlardır. Yine canlara kıydılar, yine anaları ağlattılar. Kafası taşla ezilerek öldürülen gencin suçu neydi? Bunı yapanların eline IŞİD su dökemez. IŞİD öldürüyor ama işkence bari yapmıyor” ifadelerini kullandı.

İşler’in bu mesajları bir anda çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise İşler’e ifadelerinden dolayı tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Emrullah İşlerin tweeti sosyal medyada olay oldu

TWEETİ SİLDİ

Emrullah İşler tepkiler üzerine tweeti sildi, sonrasında ise iki yeni mesaj daha paylaştı.

İşler tweetlerinde, “Elkaide, PKK, Elnusra ve IŞİD gibi terör örgütleri müslümanı müslümana kırdırmak için icat edilmiştir Ne yazık ki, yıllardır sonuç alıyorlar. Kafa kesen IŞİD ile kafa ezen PKK arasında hiç bir fark yoktur. Ikisi de terör örgütü olup, insanlık katili ve canidir” yazdı.

Emrullah İşlerin tweeti sosyal medyada olay oldu

AK PARTİLİ VEKİLİN TWEETİ ÇOK TARTIŞILMIŞTI

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi'nin, 6 Ekim'de paylaştığı tweet de çok tartışılmıştı.

Safi mesajında, "Sizin gibi barbarların dilinden ancak işid barbarları anlar. ee ne demişler "dinsizin hakkından imansız gelir". Ak Partili milletvekilinin bu paylaşım sitesinden çok sayıdaki takipçisinden olumsuz tepkiler aldı. Söz konusu sözler milletvekilinin takipçileri arasında 164 kez retweetlendi, 61 kullanıcı tarafından da "favori" listesine eklendi. İsmail Safi bir başka tweetinde de "Kobani için Beyoğlu ve Taksim'e eyleme gidip evlere dükkanlara saldıracağınıza neden Kobani'ye gitmiyorsunuz?" şeklindeki görüşünü paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Emrullah İşlerin tweeti sosyal medyada olay oldu

.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!