İstanbul Metrosu'nda inanılmaz kaza

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Metrosunda inanılmaz kaza
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 10:08

İstanbul Metrosu'nda bugün Sanayi Mahallesi - Seyrantepe hattında inanılmaz bir kaza meydana geldi. Metronun ön vagonunu delen demir parçası bir yolcuya saplandı.

Haberin Devamı

Bu sabah Sanayi Mahallesi - Seyrantepe hattında kaza meydana geldi. Metronun ön vagonunu delen demir parçası bir yolcuya saplandı. Demir çubuk yolcunun kalçasını delip geçti. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.

İstanbul Metrosunda inanılmaz kaza
KAZAYLA İLGİLİ KORKUNÇ İDDİA




Makinist tarafından kumanda merkezine yapılan "Kaza nedeniyle durmak zorunda kaldım. Yolcuları tahliye edelim" anonsunun ardından tahliye işlemleri başladı. Metro vagonu içinde kalan ve büyük bir panik yaşayan yolcular tahliye edildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi.



AMELİYATA ALINDI

Haberin Devamı

Seyrantepe metro durağında meydana gelen kazada yaralanan Fatih Çoban adlı yolcu, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Bir demirin saplanması sonucu yaralanan 33 yaşındaki Çoban ameliyata alındı. Fatih Çoban'ın güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ve işten evine döndüğü öğrenildi.

DEMİR PARÇASI SAPLANDIĞI YERDEN ÇIKARILDI

Seyrantepe'deki metro kazasında yaralanan Fatih Çoban'ın kalçasına saplanan demir parçası, yaklaşık 1 saat süren ameliyatın ardından çıkarıldı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren Çoban'ın durumunun iyi olduğu ve ortopedi servisine kaldırıldığı bildirildi.

Haberin Devamı


İstanbul Metrosunda inanılmaz kaza



Haberin Devamı

İstanbul Metrosunda inanılmaz kaza


Kazayla ilgili açıklamanın yapılacak incelemelerin ardından yapılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Fotoğraflar: Twitter/mukoyoko

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!