Sürücüsüz otobüs minibüse çarptı: 1 ölü, 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Sürücüsüz otobüs minibüse çarptı: 1 ölü, 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 10:43

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çok ilginç bir kaza yaşandı. Belediye otobüsü şoförü akaryakıt istasyonunda aracını park ederek ayrıldı. Daha sonra freni boşalarak hareket eden otobüs 400 metre geri giderek bir minibüse çarptı. Kaza sonucunda minibüs yolcularından bir kişi hayatını kaybederken altı kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Fatih Barış Kuzucu, idaresindeki 20 BLD 94 plakalı belediye otobüsünü Bağbaşı Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna park ederek araçtan ayrıldı. Bu sırada freni boşalarak hareket eden otobüs, yaklaşık 400 metre geri giderek Denizli-Acıpayam yolu Yeniyol Bulvarı'nda Halil Tuncer yönetimindeki 20 D 8427 plakalı minibüse çarptı.

Kazada, minibüs içindeki yolculardan Halil Artık (22) olay yerinde hayatını kaybetti. Yolculardan Mahmut Letton (30), Haydar Sert (24), Mehmet Kaçar (31) ile ismi henüz öğrenilemeyen üç kişi daha yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı. Otobüs şoförü Kuzucu, yapılan alkol muayenesinin ardından ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü. Halil Artık'ın cesedi ise otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Sürücüsüz otobüs minibüse çarptı: 1 ölü, 6 yaralı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!