Yürek yakan trafik kazaları

Güncelleme Tarihi:

Yürek yakan trafik kazaları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 01:10

Bolu'da meydana gelen kazada Ece ve Ebru hayatını kaybetti... Aydın'da minibüsün altına düşürdüğü elmayı almak isteyen minik Havva, minibüsün hareket etmesi sonucu can verdi. Muş'ta 10 gün sonra yapılacak düğünü için hazırlık yapan Ferman Demirci öldü. Rize'de aşırı yağışlar nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Bodrum'da turistleri taşıyan otobüsün hostesi şoförün üzerine düştü, onlara turist ölümden döndü. Ve son olarak Adana'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında ölü ve çok sayıda yaralı olduğu bilgisi ajanslara düştü.

Haberin Devamı

ADANA'DA ZİNCİRLEME KAZA

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde anız yakılması nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında ölü ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Kaza, öğle saatlerinde Ceyhan-Osmaniye karayolunda meydana geldi. D-400 karayolu çevresindeki bir tarladaki anızların yakılması üzerine yolu kaplayan duman nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. İlk belirlemelere göre 5 TIR ile 6 otomobilin birbirine girdiği kazada ölü ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi.

Yürek yakan trafik kazaları

Haberin Devamı

OTOMOBİLE TIR ÇARPTI ECE VE EBRU HAYATINI KAYBETTİ

Bolu'da yol yapım çalışması nedeniyle bölünen yolda karşıya geçmeye çalışan otomobile TIR çarptı. TIR’ın altında yaklaşık 20 metre sürüklenen, motoru yerinden çıkan otomobilde 30 yaşındaki Asil Ece Can ile Ebru Güngör öldü. Kaza yerine gelen Serpil Can kızının cenazesine bakarken fenalık geçirirken, feryatları yürekleri dağladı.

Yürek yakan trafik kazaları

Haberin Devamı

Haberin Devamı

OTOMOBİLİN MOTORU FIRLADI

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında, D-100 Karayolu Elmalık Kavşağı’nda meydana geldi. Yol yapım çalışması nedeniyle ikiye bölünen yolda Bolu yönüne giden Mehmet Yılmaz idaresindeki 67 UC 035 plakalı su borusu yüklü TIR, kavşaktan yolun karşısına geçmeye çalışan Asil Ece Can yönetimindeki 41 AC 841 plakalı otomobile çarptı. TIR’ın çarparak yaklaşık 20 metre sürüklediği otomobilin motoru yerinden çıkarken, hurdaya dönen araçta 2 kişi sıkıştı.

Yürek yakan trafik kazaları

Kaza yerine sevk edilen 112 Acil ekibi otomobildeki Asil Ece Can ile Ebru Güngör’ün öldüğünü belirledi. Kazayı duyarak olay yerine koşan Can’ın annesi Serpil Can ile yakınları sinir krizleri geçirdi. Kızının cenazesine bakan Serpil Can kendini yerlere atarken, feryat etti. Serpil Can ile yakınlarını polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

BODRUM'DA HOSTES ŞOFÖRÜN ÜZERİNE DÜŞTÜ...

Haberin Devamı

Bodrum'da hostesin virajda dengesini kaybederek şoförün üzerine düşmesiyle kontrolden çıkan, içinde 28 Rus turistin bulunduğu tur otobüsü, 30 metrelik uçuruma düşerken son anda çam ağacına çaparak durabildi. Kazada yara almadan kurtulan turistler, kapıları sıkışan otobüsten camları kırarak çıkarken, yaralanan otobüs şoförü Mehmet Koçak hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Yürek yakan trafik kazaları

Kaza, bugün 08.30 sıralarında, Torba Demir Mevkii’nde meydana geldi. 44 yaşındaki Mehmet Koçak, yönetimindeki 34 HH 3877 plakalı tur otobüsüyle, Milas- Bodrum Havalimanı’ndan aldığı 28 Rus turisti Gündoğan Mahallesi’ndeki otele götürmek üzere yola çıktı. İddiaya göre, Torba Demir Mevkii’ndeki virajda hostes M.K. dengesini kaybetti ve şoför Mehmet Koçak’ın üzerine düştü. Kadının üzerine düşmesiyle şoför Koçak’ın direksiyon kontrolünü yitirdiği otobüs 30 metrelik uçuruma düşmek üzereyken yol kenarındaki çam ağacına çarparak durabildi.

Yürek yakan trafik kazaları

Haberin Devamı

Şans eseri ucuz atlatılan kazada otobüsün kapıları sıkıştığı için açılmayınca, turistler panik içinde camları kırarak aracı terk etti. Yaşadıkları şoku üzerlerinden atamayan turistler, aynı tur şirketine ait başka bir otobüs ile konaklayacakları otele götürüldü.

Başından ve omzundan hafif yaralanan şoför Koçak, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince BODRUM Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olan Koçak, "Turistleri havalimanından alıp, otele götürüyorduk. Bir anda ayaktaki, turistlere hizmet eden hostes üzerime düşünce ne olduğunu anlayamadım. O yol zaten çok dar, bir de virajda oldu. Direksiyon kontrolünü kaybettim. Önemli olan konuklarımızın burnunun bile kanamamış olması" dedi.

Yürek yakan trafik kazaları

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

MUŞ'TA AŞIRI HIZ CAN ALDI

Muş'un Korkut İlçesi yakınlarında aşırı hız yüzünden virajı alamayarak takla atan minibüsde bulunan, 10 gün sonraki düğünü için hazırlık yapan 28 yaşındaki Ferman Demirci öldü, 7 kişi de yaralandı.

Yürek yakan trafik kazaları

Bulanık ilçesinden Muş’a giden sürücüsü belirlenemeyen 49 J 2159 plakalı yolcu minibüsü, bugün saat 10.00 sıralarında Korkut İlçesi’ne bağlı Karakale Köyü yakınında virajı alamayarak takla attı. Devrilen minibüste bulunan 10 gün sonra düğün yapmayı planlayan yolculardan Ferman Demirci öldü. Yaralılar, ihbar üzerine sevk edilen ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

BURSA'DA ZİNCİRLEME KAZA

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, freni tutmayan minibüsün kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Yürek yakan trafik kazaları

Kaza, saat 08.30 sıralarında Yalova yolu üzerindeki Özdilek Kavşağı’nda meydana geldi. Terminal’den Gençosman yönüne giden Osman Solmaz yönetimindeki 16 M 1878 plakalı minibüs, freni tutmayınca kırmızı ışıkta bekleyen iki minibüse, bu araçlar da 3 otomobile çarptı. Zincirleme kazada, araçlarda bulunan 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil servis ambulansındaki görevliler yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra çeşitli hastanelere götürdü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

RİZE'DE KAYGAN YOL KAZASI



Yürek yakan trafik kazaları

Trabzon yönünden gelen sürücü Sezgin Çolak'ın (20) kullandığı 53 DT 976 plakalı kamyonet, Karadeniz Sahil Yolu'nun Rize Valiliği binası karşısındaki yol ayrımında, yağış sebebiyle yolun kayganlaşmasının da etkisiyle kontrolden çıkıp bariyerlere çarparak yan yattı.

Kazada yaralanan Çolak, ambulansla kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, kazanın olduğu yolda incelemelerde bulundu.

DÜŞÜRDÜĞÜ ELMAYI ALMAK İSTEYEN MİNİK HAVVA ÖLDÜ

Aydın'ın Söke İlçesi’nde, babaannesi ile indiği yolcu minibüsün altına düşürdüğü elmayı almak isteyen 2.5 yaşındaki Havva Aslan, aracın hareket etmesiyle ezilerek yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında, Atburgazı Mahallesi Işık Sokak’ta meydana geldi. Torunu Havva Aslan ile semt pazarından dönen Ayla Aslan, yolda karşılaştığı, tanıdığı 49 yaşındaki Mehmet Zenci yönetimindeki Söke- Atburgazı arası çalışan 09 M 2509 plakalı yolcu minibüsüne bindi. İkili, evlerinin sokağında minibüsten indi. Babaanne Ayla Aslan minibüsün kapısını kapatırken, torun Havva Aslan elindeki elmayı düşürdü. Minik Havva düşürdüğü elmayı almak için minibüsün altına girdiği sırada durumu fark etmeyen sürücü, aracı hareket ettirdi. Minibüsün altında ezilen Havva, olay yerinde yaşamını yitirdi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Kaza yerinde yapılan inceleme sonrası Havva Aslan’ın cesedi morga kaldırıldı. Gözaltına alınan minibüs şoförü Zenci, İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Minik Havva, ikindide Atburgazı Camii’nde kılınan namaz sonrası mahalle mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Zenci’nin işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!