Gaziler Günü'nde büyük skandal

Güncelleme Tarihi:

Gaziler Gününde büyük skandal
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 01:31

Zonguldak'ta Gaziler Günü nedeniyle yağmur altında düzenlenen törende Vali Ali Kaban, Belediye Başkanı CHP’li Muharrem Akdemir ve 3’ünü Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, korumalarının tuttuğu şemsiyelerle yağmurdan korundu. Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Ramazan Çakal ise şemsiyesiz olarak protokolde yer aldı ve tören boyunca ıslandı.

Haberin Devamı

Valilik önündeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, daire müdürleri, askeri erkan, emniyet mensupları, gaziler ve öğrenciler de katıldı. Yağmur altında yapılan törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve anıta çelenkler konuldu. Protokolün önünde yan yana duran Vali Kaban, Belediye Başkanı Akdemir ve Tuğgeneral Şimşek, korumalarının tuttuğu şemsiyeler ile yağmurdan korundu. Yanlarında yer alan Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Ramazan Çakal ile arkada bulunan öğrenciler ve bazı katılımcılar ise şemsiyeleri olmadığı için ıslandı. Ramazan Çakal’ın konuşması sırasında öğrenciler, daha fazla ıslanmamaları için Valilik binasının girişine alındı.



Törenin ardından Vali Kaban ve beraberindeki protokol üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi’ni ziyaret etti. Ali Kaban yaptığı konuşmasında, gaziler gününü kutladı. Vali Kaban, "Bu milletin vatanı, milleti için bütün değerleri için verdiği mücadelenin bitmemesini diliyoruz. Mücadele biterse vatan bitmiş demektir" dedi.

Gaziler Gününde büyük skandal


Daha sonra Tuğgeneral Birol Şimşek, Albay Haluk Selvi, bazı daire müdürleri ve gaziler, yaşamını yitiren gazilerin mezarlarını ziyaret etti. Tuğgeneral Şimşek, 14 yıl önce akciğer kanserinden ölen Kıbrıs Gazisi Cemal Türkel’in mezarına karanfil bıraktı. Mezarlıkta gaziler için Kuran okundu ve dua edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!