Eşine terlik attı, torununu öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Eşine terlik attı, torununu öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2014 18:52

İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, eşi ve kızıyla tartıştığı sırada sinirlenen 40 yaşındaki Seyfettin E., onlara doğru ayağındaki terliğini fırlatı. Bu sırada terlik, Seyfettin E.’nin kızının kucağında bulunan bir aylık torunu Buse Naz Öğüt’ün başına isabet etti. Başına aldığı sert darbeyle fenalaşan minik Buse Naz, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Akıllara durgunluk veren olay, dün saat 21.00 sıralarında Mevlana Mahallesi’nde meydana geldi. Seyfettin E., eşi Serpil E. ve kızı Burcu E. ile aile içi nedenlerle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlenen Seyfettin E., ayağındaki terliği eline alıp eşine doğru fırlattı. Ancak terlik, Seyfettin E.’nin kızının kucağında bulunan bir aylık torunu Buse Naz Öğüt’ün başına isabet etti. Başına aldığı darbe sonrasında ağlayan ardından da fenalaşan minik Buse Naz, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Buse, acil servisteki tedavisi sırasında beyin travmasına bağlı olarak yaşamını yitirdi.

Olayın ardından polis, Seyfettin E.’yi gözaltına aldı. Acı olay sonrasında nikahsız eşi cezaevinde olduğu için üç aydır babasının evinde kalan Burcu E., gözyaşlarına boğuldu. Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Buse Naz Öğüt’ün cenazesi bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!