Bakan ve Vali'nin eşi taburcu edildi

Güncelleme Tarihi:

Bakan ve Valinin eşi taburcu edildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 01:35

DENİZLİ Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle düzenlenen 5’inci Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali’nin (Türkçevizyon 2014) yapılacağı Hierapolis Antik Kenti’ndeki Amfi Tiyatro’da dün akşam üzerlerine spot ışığı düşmesi sonucu yaralanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir ile koruma polisi Sümeyye Demirci, tedavi gördükleri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nden bu sabah taburcu edildi.

Haberin Devamı

5’inci Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali’nin dün akşam Pamukkale’deki galasına katılmak için Amfi Tiyatro’ya giden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ile Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir’in üzerine spot ışık düşmüştü. Talihsiz kazada Zeybekci ve Demir’in yanı sıra yanlarındaki koruma polisi de yaralanmıştı. Havanın rüzgarlı olması nedeniyle sökülen spot ışığın görevliler tarafından duvar üzerine konduğu, Zeybekci ile Demir platformdan geçerken ışığın üstlerine düştüğü ve yaralanmalarına neden olduğu öğrenildi. Organizasyon da yağmur nedeniyle iptal oldu.

Dün akşam Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Ayşen Zeybekci, Nurtaç Demir ve polis Sümeyye Demirci yapılan kontrollerin ardından, önlem amacıyla sabaha kadar hastanede tutuldu. Önemli bir şeyleri olmadığı belirtilen yaralılar, bu sabah saat 08.00 sıralarında taburcu edildi.

Haberin Devamı

5 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Pamukkale Jandarması, savcılığın talimatıyla olayın ardından soruşturma başlattı. TRT’nin ışık ve ses düzeni hizmeti aldığı bir firmada çalışan 5 kişi olaydan sonra Jandarma Karakolu’na götürüldü. Taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet verme suçlamasıyla ifadeleri alınan 5 kişi, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaza nedeniyle Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin, bugün Buldan İlçesi’ndeki Tripolis Antik kenti ziyareti ve Babadağ ilçe gezileri iptal edildi. Yaralılar evlerinde dinleniyor.

Bakan ve Valinin eşi taburcu edildi
BAKAN ZEYBEKÇİ VE VALİ’NİN EŞİ HASTANELİK OLDU


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!