Mezarlıkta barışma kurşunu

Güncelleme Tarihi:

Mezarlıkta barışma kurşunu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2014 01:01

Burcu Çiftçi, kıskançlık nedeniyle boşanma aşamasına geldiği 5 yıllık eşi tarafından öldürüldü. Genç kadının 4.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ADANA Seyhan’da tatlı imalatçısı Mehmet Çiftçi (27) ile severek evlenen Burcu Çiftçi’nin (20) hayatı kâbusa döndü. Kocasının aşırı kıskançlıkları nedeniyle evliliğini bitirmek istese de her defasında aile büyükleri buna engel oldu. Genç kadın birkaç hafta önce de aynı nedenle eşiyle kavga ederek ailesinin evine döndü. Önceki gece kayınpederinin evine giden Mehmet Çiftçi, her kavgadan sonra olduğu gibi barışma teklif etti.

KONUŞMAYA TABANCAYLA GELDİ

Baş başa konuşmak için evden çıkan çift, Küçükoba Mezarlığı yakınındaki tarlada dolaşmaya başladı. Burcu Çiftçi, barışmak istemediğini söyleyince Mehmet Çiftçi, belinde taşıdığı tabancayı çekip, peş peşe tetiğe bastı. Göğsünden 3 kurşunla vurulan kadın hastaneye götürülürken yolda öldü. Kocası ise kaçtı. Mehmet Çiftçi’nin olaydan önce bir arkadaşına, eşinin kendisini aldattığını anlatıp, öldürmeyi planladığını söylediği bilgisine ulaşıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!