Kurultay öncesi Anıtkabir'de

Güncelleme Tarihi:

Kurultay öncesi Anıtkabirde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2014 10:59

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray başkanlığındaki heyet, kurultay öncesinde Anıtkabir’i ziyaret etti.

Haberin Devamı

Çıray’ın yanı sıra CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve Erzincan Milletvekili Muharrem Işık Atatürk’ün mozolesinin ardından İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün de mezarına çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu.

Kurultay öncesi Anıtkabirde

Çıray’ın, CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayı öncesinde Anıtkabir Şeref Defteri’ne Atatürk’e hitaben yazdığı mesaj şöyle:

“Ebedi Genel Başkanımız,
CHP 18. Olağanüstü Kurultayı öncesinde geleceğe ilişkin hiç tükenmeyen ilham ve umut kaynağımız olarak bir kere daha manevi huzurundayız. CHP’yi evladı olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunuz Türk Milletine hizmet etmek ve yüceltmek için kurduğunuzu hiç hatırımızdan çıkarmıyoruz.

Haberin Devamı

İdeallerinizin mirasçısı olmanın gururunu, bize yüklediği ağır sorumluluğu bir an bile aklımızdan çıkarmaksızın yaşıyoruz. Bunun için insanımızı özgürlük ve adalet, hak ve hukuk, refah ve mutluluk içinde yaşatma mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Sizin devrimci ruhunuzdan aldığımız yenilikçilik anlayışımız damarlarımızda akıyor.

Aziz Ebedi Genel Başkanımız,
Olağanüstü kurultayımızın bu kutlu ve kutsal misyonunun anlamına yakışır bir birlik anlayışıyla geçeceğine ve insanımızın içini umutla dolduracağına manevi huzurunda söz veriyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!