Artık ‘Büyükelçi Özel Kalem Müdürü’

Güncelleme Tarihi:

Artık ‘Büyükelçi Özel Kalem Müdürü’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2014 01:33

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel kalem kadrolarını belirledi. Başbakanlığı sırasında Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü olan Hasan Doğan artık bu görevini Çankaya Köşkü’nde sürdürecek.

Haberin Devamı

Köşk’teki uygulama gereğince Doğan’a bu nedenle ‘Büyükelçilik’ sıfatı verildi. Erdoğan böylece, cumhurbaşkanlığında bugüne kadar uygulanan ‘Büyükelçi Özel Kalem Müdürü’ teamülünü sürdürmüş oldu.

Erdoğan’ın Köşk kadrosu da netleşmeye başladı. Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcılığı’na getirilirken, Cumhurbaşkanlığı Basın Danışmanlığı’nı da başbakanlığı döneminde olduğu gibi Lütfullah Göktaş üstlendi. Erdoğan’ın başbakanlığı dönemindeki danışman kadrosundan Mücahit Arslan, Mustafa Varank, Aydın Ünal ve Yiğit Bulut da Köşk ekibinde yer aldı.

Davutoğlu’nun Özel Kalem Müdürlüğü’ne ise öğrencisi, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu, 1973 doğumlu Seyit Ahmet Işkın getirildi. Işkın, Borsa İstanbul A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılarak bu göreve başladı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!