Vali Mutlu, 'Günaydın İstanbul' etkinliğine katıldı

Güncelleme Tarihi:

Vali Mutlu, Günaydın İstanbul etkinliğine katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 15:01

İSTANBUL Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İlim, Sanat, Tarih, Edebiyat Vakfı (İSTEV) tarafından bugün İstanbul genelinde düzenlenen 'Günaydın İstanbul' etkinliğine katıldı.

Haberin Devamı

Vali Mutlu, etkinlik kapsamında Gülhane Parkı’nda İSTEV’in Yaz Sosyal Girişimcilik Okulu’nda 12 haftalık eğitim gören lise ve üniversite öğrencileriyle birlikte vatandaşlar ile selamlaştı.

İstanbul genelinde çeşitli park ve meydanlarda vakfın 100’ü aşkın öğrencisi, gerçekleştirdikleri etkinlikle vatandaşları 'Günaydın' diyerek selamladı. Gülhane Parkı’nda gerçekleşen etkinliğe katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada selamlaşmanın önemine değindi.

Mutlu, "İnsanın sosyal bir varlık olarak büyük şehirlerin hayatı içerisinde belki biraz daha kendisini yalnız hissediyor. Ancak yalnızlık Allah’a mahsustur. Sadece insanla selamlaşmak gerekmiyor, hayatla selamlaşabilirsiniz, hayatın her noktasıyla selamlaşmak ve bir tebessümle güven yaratmak çok önemli birşey. İnsanlar bir toplum içinde dostlarıyla güçlü olabilir. Selamlaştıkları insanlar kadar da mutlu olabilirler" dedi.

Etkinliğe katılanlar çeşitli dillerde 'Günaydın' yazılı pankartlarla park içindeki vatandaşları selamladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!