Kayınvalide gördü, uzman çavuş oğlu bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Kayınvalide gördü, uzman çavuş oğlu bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2014 11:42

KAYSERİ’de 23 yaşındaki Uzman Çavuş Adem T., kıskançlık nedeniyle tartıştığı 4 aylık eşi 18 yaşındaki Emine T.’yi 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Emine T:'yi eski erkek arkadaşıyla konuşurken gören kayınvalidesinin durumu Adem T'ye söylediği ve olayın bunun ardından yaşandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bingöl’ün Kiğı İlçesi’nde görevli Piyade Uzman Çavuş Adem T., geçen Nisan ayında Kayseri’nin Develi İlçesi’nde yapılan düğünle Emine T. ile evlendikten sonra Bingöl’e yerleşti.

Çift yıllık izin için 10 gün önce Kayseri’ye döndü. Emine Sevilay T., 4 gün önce kayın validesi Dudu Taktak ile birlikte Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğumevi Polikliniği’ne kontrol için giderken eski erkek arkadaşı Kenan C. ile karşılaştı.

Dudu T., gelininin eski erkek arkadaşı ile sohbet ederken görünce oğlu Adem T.’ye durumu anlattı. T. dün saat 17.00 sıralarında kayınvalidesi Gülhan C.’in evinde olan eşinin yanına gitti. Sokakta 4 aylık eşi Emine T. ile karşılaşan Adem T., bir süre tartıştıktan sonra, yanında taşıdığı bıçakla eşini 8 yerinden bıçaklayıp, otomobiliyle kaçtı.

Haberin Devamı

Damadının kızını bıçakladığını gören Gülhan C., 112 Acil’i ve polisi aradı. Sevk edilen ekipler yaralı kadını Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Sırt, karın ve bacaklarından bıçaklanan Emine T. ameliyat edildikten sonra, yoğun bakıma alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, uzman çavuşu 3 saat sonra Develi İlçesi’nde yakaladıktan sonra Merkez Komutanlığı’na götürerek teslim etti. Soruşturma sürüyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!