İkitelli'de olaylar çıktı

Güncelleme Tarihi:

İkitellide olaylar çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 06:54

Küçükçekmece'nin İkitelli semtinde Suriyeli 2 kişinin bir Türk çocuğunu dövdüğü iddiasıyla toplanan mahalle sakinleri, Suriyelilere ait ev iş yerlerine saldırdı.

Haberin Devamı

Mehmet Akif Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında yaşanan olayda, iddialara göre, Suriyeli 2 kişinin tartışma sonucu bir Türk çocuğunu tartakladı. Olayı haber alan çocuğun yakınları ve komşularından oluşan gençler, ellerinde sopalarla Suriyelilerin bulunduğu sokağa hareket etti.

Amatör bir kamera yansıyan görüntülerde, 'Suriyelileri istemiyoruz' diye slogan atan grup, Suriyelilere ait olduğu belirtilen kebapçı dükkanına saldırdı. Camları kırarak içeri gren grup masa ve sandalyelere zarar verdi. Daha sonra eve saldıran grup, evin camlarını kırdı. Olaylar nedeniyle 5 Suriyeli kadının yaralandığı kaydedildi. Yaralı kadınlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayların büyümesi üzerine mahalle sakinleri polis ekiplerini haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Her ihtimale karşı TOMA hazır bekletildi. Havadan da helikopter polis ekiplerine destek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!