Devlet değil Hira tedbiri

Güncelleme Tarihi:

Devlet değil Hira tedbiri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2014 02:13

Boşanmak istediği için karısı Hasret K.’yı 43 yerinden tornavidayla yaralayan Yakup K. serbest kaldı, hatta evinin karşısındaki fırındaki işine geri döndü. Koca hakkında tedbir kararı bile verilmediğini öğrenen mahalleli, Hira isimli eğitimli köpekle kadının evinin önünde nöbete başladı.

Haberin Devamı

8 AĞUSTOS’ta İstanbul Çekmeköy’de Yakup K. (37), boşanmak isteyen eşi Hasret K.’yı (31) 4 çocuğunun önünde 43 yerinden tornavidayla yaraladı. Akciğeri de zarar gören kadın, ameliyat oldu. Olayın ardından polise ifade veren Hasret K., şunları anlattı:

TORNAVİDAYLA VURDU

“Eşim, evimizin karşısında bulunan ekmek fırınında çalışıyor, zaman zaman da orada yatar. Olay günü, boşanma davası yüzünden tartışma çıktı. İşe gitmek istediğimi söyleyip evden çıkmak istedim. Beni bırakmadı, kapıyı kilitledi. Tornavida ile bana vurmaya başladı. Çocuklarım kendisine engel olmaya çalıştı, onlar da zarar gördü. Çığlıklarımız üzerine komşularımız geldi ve beni hasteneye götürdüler, o da kaçtı.”

‘ERKEKLERLE MESAJLAŞTI’

Yakup K. aynı mahallede 14 Ağustos’ta yakalandı. Şüpheli, savcılık ifadesinde, “Eşim başka erkeklerle görüşüp mesajlaşmıştır. Nerelerinden yaralandığını bilmiyorum. Kafamı toparladığımda daha ayrıntılı savunma yapacağım” dedi.

Haberin Devamı

HÂKİM SERBEST BIRAKTI

Savcı, şüpheliyi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etse de İstanbul Anadolu Nöbetçi 4’üncü Sulh Ceza Mahkemesi, tutuksuz yargılanmak üzere serbet bıraktı. Şüpheli koca, evinin karşısındaki fırındaki işine geri döndü. Devlet kadını kocasından korumayınca mahalleli eğitimli köpekle gece nöbetine başladı.

Devlet değil Hira tedbiri

ŞU AN BİLE KARŞIDAN KOCAM BİZE BAKIYOR

16 YAŞINDA evlendirildiğini, ilk çocuğuna hamileyken kocasının kaburgalarını kırdığını söyleyen Hasret K. şunları anlattı: “Şiddetin hesabı yok. Hakkında 2008 yılında bir dava açıldı. 120 gün hapis cezası paraya çevrildi. Geçen yıl yine şiddet uyguladı ve şikâyetim üzerine hakkında dava açıldı. Mahkeme tedbir kararı bile vermedi. Şu an sizinle konuşurken bile karşı fırının penceresinden bize bakıyor. Küçük çocuğum, ‘Benim babam katil, anne sen öldün, babam seni öldürdü’ diyerek benimle yatmıyor; dayısı ile yatıyor. ”

BEN DE SEVDİĞİM İÇİN MERDANEYLE DÖVECEĞİM!

Haberin Devamı

ŞÜPHELİ koca hakında tedbir kararı verilmediğini öğrenen mahalle sakinleri, kadının kapısında nöbet tutuyor. Mantıcı dükkânı bulunan Fatma Erdem, “O sevdiği için karısını dövmüş. Ben de bu adam buraya bir daha gelirse merdanemle döveceğim. Neden bu adam ortalıkta serbest dolaşıyor” diyerek tepki gösterdi.

Devlet değil Hira tedbiri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!