Denizde 2 çocuk ve 1 kadın cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Denizde 2 çocuk ve 1 kadın cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2014 02:11

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde Karamürsel'de dün akşam saatlerinde denizde ikisi çocuk biri kadın 3 ceset bulundu. Yapılan ilk tespitlerde kadının başında bir darbe izi olduğu anlaşıldı. Bugün ise cesetlerin Kars'ta yaşayan Derya Erdem ve çocukları Bora Can ile Türkan Efsun'a ait olduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

Karamürsel İlçesi'nin Kayacık Mahallesi Arıtma Tesisi açıklarında, su yüzünde bir ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, 12 yaşlarında bir kız çocuğuna ait olduğu anlaşılan cesedi tekneye aldıktan sonra yakın bir noktada bu kez 10 yaşlarında bir erkek çocuk cesedi daha bulundu. Şok üstüne çok yaşayan ekipler kısa süre sonra bu kez başına sert bir cisimle vurularak oluştuğu belirtilen bir darbe izi olan, vücudunda da darp izleri olduğu belirlenen 35-40 yaşlarında kadın cesedi daha buldu.

Denizde 2 çocuk ve 1 kadın cesedi bulundu
Kumburgaz'da 5 kişiden haber alınamıyor

İzmit Körfezi'nde art arda biri kadın 3 cesedin bulunması üzerine tüm ekipler alarma geçirilerek denizde daha kapsamlı aramalar yapılırken, ilçe sakinleri de sahile akın etti. Cesetler otopsi için Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 ceset bulunmasının ardından polis, kimlik tespiti için çalışma başlattı. Karamürsel Belediyesinden yapılan anonsların ardından yakınlarından haber alamayan öğrenci H.A İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat etti.

Denizde 2 çocuk ve 1 kadın cesedi bulundu

Bunun üzerine Karamürsel Devlet Hastanesine götürülen genç kız cesetlerin ablası Derya (40) ve yeğenleri Bora Can (7) ile Türkan Efsun Erdem'e (9) olduğunu tespit etti. Kars'ta yaşayan Derya Erdem'in çocuklarıyla Karamürsel ilçesindeki kız kardeşinin yanına geldiği belirlendi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!