27 yıla kadar hapsi istendi

Güncelleme Tarihi:

27 yıla kadar hapsi istendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 02:29

YERALTI dünyasının ünlü isimlerinden Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik hakkında hostes sevgilisini dövmek, annesine de hakaret ve tehdit etmekten 27 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haberin Devamı

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Özbizerdik’in çantasında bir erkeğe ait kredi kartı bulması üzerine kendisini aldattığını düşünerek Çakır’ı araçta darp ettiği ifade edildi. İddianamede, Özbizerdik’in Çakır’ın annesi Zehra Oya Kokucu’yu telefonla arayarak hakaret ve tehdit ettiği anlatıldı.

POLİS YİNE ARIYOR

İddianamede, Özbizerdik’in, “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma”, “Neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama” suçlarından 6 yıldan 23 yıla kadar hapsi talep edildi. Özbizerdik’in, Kokucu’yu da “Tehdit” ve “Hakaret”ten 9 aydan 4 yıla kadar hapsi istendi. İddianamede, diğer şüpheli şoför Adil Cesur’un da suça iştirak ettiği gerekçesiyle 3 yıldan 11 yıla kadar hapsi talep edildi.
Melis Çakır’ın annesi Zehra Oya Kokucu’nun “Kızımın hayatından endişe ediyorum. Zorla yanında tutuyor” diyerek başvurması üzerine polis, Özbizerdik’i tekrar aramaya başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!