İstanbul'da şiddetli yağış, Kasımpaşa'da hortum

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda şiddetli yağış, Kasımpaşada hortum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2014 12:40

Meteorolojinin yaptığı uyarının ardından İstanbul'da şiddetli yağış etkili oldu. Kasımpaşa'da çıkan hortum paniğe neden oldu. Gökgürültüsü ile bastıran yağış sonrasında bazı ev ve işyerlerini su bastı.

Haberin Devamı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi. Yağmur suları nedeniyle araçlar ilerlemekte zorlandı.

İstanbulda şiddetli yağış, Kasımpaşada hortum
İSTİKLAL CADDESİ GÖLE DÖNDÜ

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Marmara'nın güney kesimlerinde şiddetli yağmurun etkili olacağı belirtilmişti. Öğle saatlerinde sağanak yağmur özellikle Avrupa yakasında yüzünü gösterdi. Kısa sürede cadde ve sokaklar göle döndü. Araçlar ve vatandaşlar da su birikintileri arasında ilerlemekte zorlandı.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA'DA HORTUM

İstanbul’da sağanak yağmurun etkili olduğu sırada Haliç’te hortum meydana geldi. Hortum sırasında bazı maddelerin havada uçuştuğu gözlendi. O anlar vatandaşlar tarafından çekilip sosyal medyada paylaşıldı.

İstanbulda şiddetli yağış, Kasımpaşada hortum
17 İL İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

TAKSİM'DE İSTİKLAL CADDESİ GÖLE DÖNDÜ

Sosyal medyada Taksim'de çekilen kareler paylaşıldı. Caddeleri ve tüneli su bastığı görüldü.

İstanbulda şiddetli yağış, Kasımpaşada hortum

İstanbulda şiddetli yağış, Kasımpaşada hortum

Haberin Devamı

KADIN SÜRÜCÜ HASTANELİK OLDU

Anadolu Yakası'nda kısa süreli etkili olan sağnak yağış nedeniyle çok sayıda kaza meydana geldi. Üsküdar'da da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir otomobil yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Otomobilde sıkışan kadın sürücüyü polis ve itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaza saat 11.30 sıralarında E-5 Karayolu üzerinde, 1. Ordu Komutanlığı'nın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 5 dakika etkili olan sağnak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda ilerleyen Elif Temizel'in kullandığı 34 BF 7585 plakalı otomobil aniden kayarak kontrolden çıktı. Önce yol kenarındaki elektrik direğine daha sonra da duvara çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Sürücü koltuğunda sıkışan Elif Temizel'i çıkaramayan vatandaşlar, sağlık ve itfiye ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri otomobilin kapısını kırarak açtı. İtfaiye ekiplerinin de gelmesinden sonra, kadın sürücü sıkıştığı yerden çıkartıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralı, ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Görgü tanıkları, yağmur nedeniyle yolun kayganlaştığını, bu sırada otomobilin kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptığını söyledi. Kaza nedeniyle otomobil hurdaya döndü. Elektrik direğindeki lambalar da yola düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!