Her şey Cansever CD’sini çalınca başladı

Güncelleme Tarihi:

Her şey Cansever CD’sini çalınca başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2014 02:08

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, bir akaryakıt istasyonuna pazar günü 22.30 sıralarında gelen Ahmet (23) ile eşi Aynur A. (19) Cansever’in ‘Ben ne günler gördüm’ isimli CD’si aldı.

Haberin Devamı

Çift, CD’nin ücretini ödemeden işyerinden ayrılmaya çalıştı. İstasyon görevlilerinin uyarıları üzerine CD’yi bırakan, ardından çalışanlarla tartışıp camları kıran çift, otomobille kaçmaya başladı. İhbar üzerine, polis, çiftin peşine düştü. Kuyucak yönüne giden sürücü, polis barikatından kurtularak bir ara gözden kayboldu. Otomobil, ilçe merkezinde bir kez daha fark edildi.

Polis otosuna çamaşır makinesi

10 asayiş ekibiyle süren kovalamaca sırasında 5 Eylül Kavşağı’nda, bir polis otomobilinin üzerine, önünde giden ve ani fren yapan kamyonetin kasasından savrulan çamaşır makinesi düştü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Yaklaşık 2 saat boyunca 80 kilometre kaçan sürücü Ahmet A., Jandarma Kavşağı’nda yolu kesen polislerce yakalandı. Gözaltına alınan Ahmet A.’nın 2.00 promil alkollü olduğu belirlendi. Çift, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!