Türkmen’e ne yaptın

Güncelleme Tarihi:

Türkmen’e ne yaptın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2014 01:22

CUMHURBAŞKANI adayı Başbakan Tayyip Erdoğan, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu meydanındaki konuşmasında özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

ÇAKILI ÇİVİSİ VAR MI

“Bu monşer adayı piyasaya çıkalı 1 ay oldu, yalanın bini bin para. Ben bu yalanlarının peşine düşecek değilim. Kendisini muhatap da almıyorum. Yahu bu çatı adayın çakılı bir çivisi var mı? CHP Genel Müdürü ilçe ziyaretleriyle işi idare etmeye çalışıyor. MHP Genel Başkanı stüdyolarda kaset doldurmakla uğraşıyor. Niye? Milletin içine çıkmaya yüzleri yok. CHP Genel Müdürü, Bahçeli’yle birlikte aday kriterlerini saydılar. İçlerinden kendileri dahil bir kişi çıkamadı. Gittiler bir monşer buldular. Hiçbir parti ile ilgim yok diyor. Siyaset insan yönetme sanatıdır. Hiçbir partiyle ilgim yok demek, siyasetten de uzağım demektir. MHP dayatılan adayı destekledi. Bu monşeri destekleyen partileri CHP, MHP’yi çıkartın, oylarının toplamı yüzde 5’i bulmuyor. Çatı, çatı dediler. MHP ile Sosyalist Parti’yi, Devrimci Halk Partisi’ni bir araya getirdiler. Hani siz milliyetçiliğe gönül vermiştiniz. Nasıl bir araya geldiniz.

Haberin Devamı

İSRAİL YARGILANACAKTIR

İnsanlık Filistin’i seyrediyor. Hâlâ ses çıkmıyor. İsrail bu kafayla giderse bu defa kesinlikle uluslararası mahkemelerde yargılanacaktır. Bunu da göreceğiz. Bunun mücadelesini Türkiye olarak vereceğiz.

BUNLAR DEVEKUŞU

Gazze, Filistin konusunda sesimizi yükselttiğimiz için rahatsız oluyorlar. Ne diyorlar? Türkmenleri unutuyormuşuz. Elinize dizinize dursun. Bunlar deve kuşu gibi başlarını kuma gömmüşler. Sen Suriye’deki Türkmenlere ne yaptın? Irak’taki Türkmenlere ne yaptın? MİT TIR’larını durdurdular. Oradaki Türkmen kardeşlerimize yardım götürüyorlardı. Anormal şartlara rağmen yardım yapmaya devam ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!