Fıtratın haram ve hakaret

Güncelleme Tarihi:

Fıtratın haram ve hakaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2014 01:22

MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Sokağa bile çıkamıyor” diyen Başbakan Erdoğan’a sert yanıt verdi: “Adam olamayan adaya buradan söylüyorum, senin baktığın yerde, bulunduğun zeminlerde elbette biz görülmeyiz. Zira senin gözlerin haine alışkındır, kulakların para sayma makinelerinden çıkan seslere, ayakkabı kutularında ve villalarda sakladığın milyon dolarlara duyarlıdır, senin fıtratın haram ve hakarete yatkındır.” Bahçeli, basın toplantısında şunları söyledi:

Haberin Devamı

İSRAİL’E JET YAKITI İHRAÇ EDİLİYOR

Erdoğan’ın göstermelik İsrail husumeti, İsrail alerjisi, İsrail kızgınlığı hiçbir sonuç doğurmadığı gibi, bir tek Filistinli kardeşimizin de hayatını kurtaramamaktadır. Erdoğan Mısır’ı kana bulayanlara 4 parmağını kaldırmakla yetinmiş, Gazze’yi kana bulayanlara ‘one minute’ şovuyla övünmüştür. Şu ibret verici düşüklüğe bakınız ki, Irak’ın kuzeyinden çıkarılan petrolü İsrail’e heyecanla ulaştıran Erdoğan, bugün oturmuş Gazze için feveran etmektedir. Ne kadar inkâr edilse de, AKP hükümeti bu yılın mart ve nisan ayında İsrail’e 124 bin 562 kg jet yakıtı ihraç etmiştir. Bu gerçek TÜİK raporlarıyla sabittir. Aday Erdoğan’ın gemi filosu sahibi malum oğlu, İsrail ve Mısır’la kazançlı ticarete devam etmekte ve kesesini doldurmaktadır. Bu meyanda, Netanyahu ile Erdoğan arasında hiçbir fark yoktur. Aday Erdoğan 16 Eylül 1982’de Batı Beyrut’taki Sabra ve Şatilla Filistin Mülteci kampında öldürülen 3 bin 500’e yakın mazlumun kanına, 3-15 Nisan 2002’de Cenin kentinde katledilen 1300 Filistinli’nin tabutuna basarak ödül almıştır.

Haberin Devamı

TÜRKMENELİ’NİN HATIRI YOK MU

Kerkük, Musul, Telafer, Selahaddin, Tuzhurmatu başta olmak üzere Türkmen yurtlarında akan kan, dökülen gözyaşı, çekilen çile Gazze’yi aratmamaktadır. IŞİD ve İsrail aynı şiddet ve vahşet yöntemleriyle katliam yapmaktadır. Aday Erdoğan İsrail’e laf yetiştirirken, 3 günlük yas ilan ederken Türkmenleri aklının ucuna dahi getirmemektedir. Çünkü Erdoğan için Türkmenler, ezilmesi, elenmesi, eritilmesi ve asimile edilmesi gereken bir varlıktır. Türkmeneli’nin Gazze kadar hatırı yok mudur?

HARAM YİYENLER KORUNUYOR

Aday Erdoğan’ın, rüşvetçileri basan, yolsuzluk şebekesini deşifre eden100’ü aşkın Emniyet mensubunun sahur bile yapmalarına izin vermeden kelepçeli şekilde gözaltına alması, hırsızların hırsızlığı kapatma eyleminden başka bir şey değildir. Türk askerinden sonra Türk polisi de AKP komplosuna feda edilmiştir. İranlı şarlatana, hırsıza uğursuza gösterilemeyen aşırı ve intikamcı kaba güç muameleleri polislerimize reva görülmüştür. TİB’i kurumsal olarak kaldırıp yetkilerini MİT’e devretme niyeti arşivlerdeki rüşvet ve soygun tapelerini imha, istihbarat devletini ise tesis etme hazırlığıdır. Erdoğan’ın, haram yiyenleri koruyacağı yeni Türkiye provasıdır.

Haberin Devamı

SAYIN FETHULLAH BEY TÜRKİYE’YE GELİP YÜZLEŞİN

(Başbakan Erdoğan’ın polise yönelik operasyonun başka alanlara da sıçrayacağına yönelik açıklamasına ilişkin soruya) Sayın Erdoğan giderayak bu operasyonlarına hızla devam etmelidir. Böylece operasyonlar dolanıp kendisinde düğümlenecektir. Tayyip Erdoğan’ın 7 sülalesinden hesap soracağız. Pensilvanya’ya buradan sesleniyorum: Sayın Fethullah Gülen Bey, Türkiye’ye geliniz. 12 yıllık AKP iktidarının 10 yılını yüzleşeceğinizi ifade ediniz. ‘Her şeyi karşılıklı görüşelim, geldiğimde sen nereye kaçacaksın’ diye sorunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!