Muş'ta cinnet getiren adam katliam yaptı

Güncelleme Tarihi:

Muşta cinnet getiren adam katliam yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2014 18:55

Muş’ta, 6 aydır şizofreni tedavisi gören manav 24 yaşındaki Mustafa Özer, evi terk eden eşini almak için gittiği imam kayınpederi Muhittin Karadağ’ın lojmanında cinnet geçirdi.

Haberin Devamı

Mustafa Özer, tabancayla 3 çocuğunu ve kayınpederini öldürdü, olayda bir çocuk da yaralandı.

EŞİ EVİ TERK EDİNCE KAYINPEDERİNİN EVİNİ BASTI


Olay bugün saat 16.00 sıralarında, Sunay Mahallesi’nde, Ensari Cami yanındaki imam lojmanında meydana geldi. Manav olan Mustafa Özer, bir süre önce tartıştığı ve çocuklarını alarak evi terk eden 6 yıllık eşi 22 yaşındaki Nursel Özer’i almak için kayınpederinin evine gitti. Ensari Camii imamı 44 yaşındaki Muhittin Karadağ, damadı Mustafa Özer’i içeri alarak konuşmaya başladı. Şizofreni hastası olan ve 6 aydır tedavi gören Mustafa Özer’e kayınpederi Karadağ, iyileştikten sonra kızını gelip almasını söyledi. Bunun üzerine çıkan tartışma sırasında Mustafa Özer cinnet geçirerek belinden çıkardığı tabancayla sağa sola ateş etmeye başladı.

Haberin Devamı

Muşta cinnet getiren adam katliam yaptı

Mustafa Özer, tartışmanın büyümesi üzerine yanında bulunan tabancayla Karadağ'a ve oğulları Muhammet Usama (3), Muhammet Sadık (2), Uneys Ö'ye (1) doğru ateş etti. Olayda yaralanan Karadağ, 3 torunu ve komşusunun çocuğu Zelal G, mahalledeki aile sağlığı merkezine kaldırıldı. İlk müdahalelerinin ardından 112 Acil Servis ekiplerince Muş Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Muhittin Karadağ, Muhammet Usama, Muhammet Sadık ve Uneys Özer, kurtarılamadı. Zelal G'nin ise hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Mustafa Özer de polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!